en skit kul helg asså =)

i onsdags som ni redan vet så var jag å brorsan i uddevalla, det gick väl bra, jag har gjort vad jag kunnat,mer kan jag inte göra väl?! :-)  så det känns bra! ! !

I fredags fyllde min kära storebror 24 år så jag bjöd på mat borta på cafét =) mkt trevligt!! på kvällen gick jag bort till else å kjell å var där, var såå kul att träffa nettan å dom igen, hon är verkligen precis som den storasyster jag inte har <3 love her !!

lördag(igår) hade vi kräftskiva här hemma, stefan å ylva å dom kom, samt anders å sandie... så blev lite folk, vi satt på alltan å käka kräftor, räkor och sjöng nubbevisor, Ha Ha!! skitkul !!
Sen drog jag å anders å kenny te hotellet på ed, och då anders fyllde år igår (fredag) så bjöd vi han dit liksom, så det var mkt mkt trevligt å jävligt sköj faktiskt =D
Var lite mas direkt vi kom dit men (som vanligt) så har lillasyster rätt och allt ordna sig tillslut, ha ha =p 
Fick även ÅTTA likadana kommentarer från nåra killar som var där: alla bara; aha, fan du e upptagen asså... ha ha, för att jag dansa ju och var mest med anders, så dom trodde väl att det var min kille fast det är min bror, ha ha ha, men det kunde dom ju få tro om dom ville =p mo ha ha ha! 

Träffa massa härligt roligt folk <3


Idag har man inte gjort så mkt.... mest slappat, var hos brorsan en sväng förut när vi åt mat o så... sen skulle man försöka träna lite volleyboll ikväll också, men var sleten i kroppen sen gårdagen och det var kallt som satan så det var ganska värdekasst =p tss!!!

blir andra bullar IMORN, då har jag säsongens första inomhusträning för Uddevalla =D <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback