Första badmintonträningen för säsongen !!

Tog en powerwalk i morse när jag vaknat... det gick bra å fort =)  men när jag kom hem hände nåt, vad vet jag inte... men kände mig totalt fysiskt utmattad alltså? helt sjuukt  ??!   ville bara lägga mig ner å dö ungefär... hade t.o.m svårt å andas för att kroppen gjorde så ont å kändes matt.... hmm ??!  blev faktiskt lite rädd, men la mig på soffan å somna till och sov en timme drygt, när jag vakna kändes det lite bättre, men orkade inte göra nånting...
senare åt jag mat och vilade 20-30 min till efter maten, och sen kändes det bättre i kroppen faktiskt... vet inte om jag kanske har sömnbrist därför det blev så eller? jag har INGEN ANING faktiskt... ??!!

Å sen ringde micke och fråga om jag ville med å träna i mellrud....
tja, varför inte, nån dag måste ju bli den första, man vet ju även att det är trögt i början tills man kommer in i det eftersom man inte hållt i racket sen april =p
Det var zacke som höll i träningen idag, var riktigt kul å se hans min när jag kom in i sporthallen, han bara sken upp å bara; fy faan va kul å se dej här emma, he he... han ville ju ha dit mig redan i våras för att träna mig för han såg att jag hade bra förutsättningar, vart fan han hittar dom är dock en jävligt bra fråga?? ha ha ha =P  men men... det blev en tuff träning och aningen tråkig eftersom man får många ramträffar o så nu i början när man inte spelat på så jäkla länge, men det kommer ju om nåra träningar som tur är =p
Dock så kan jag INTE begripa att det ska vara så jobbigt för benen att gå från utomhus till inomhus....
kände redan efter uppvärmningen idag att det börja göra ont i benhinnorna, hmmm!!!!  och sen i mitten på träningen så var det liksom nästan outhärdigt, så ont gjorde det... men tänkte kan ju fan inte banga första träningen, så jag träna tills tiden var slut... men fyy faaan i helvete va ont det gör ska ni veta!!!!!!!!  
Fattar inte hur det kan bli så... jag menar, jag kan vara ute å "power-walka" ett par gånger om DAN på asfalt som liksom är det hårdaste underlaget för benen utan å känna nånting?? 
och sen kommer jag in i sporthallen och har krafitg benhinneinflammation redan efter EN HALV TRÄNING???  aaaah, blir galen asså!!!!!  =(  =(  SÅ JÄVLA TRÅKIGT!


Årets bild <3 hi hi hi !!


Imorn blir det nog lugnt, hade tänkt träna volleyboll men tror jag ska lyssna lite på kroppen nu och vila benen imorgon iaf =(  suck!!!  Blir iaf lite fysträning imorn, och så får jag känna framåt eftermiddan hur det känns, ska iaf INTE ta nån powerwalk runda imorn på asfalt, det är uteslutet när benen är såhär illa, blää!!!
Aja, det märks imorn vad det blir å inte!!!

Nu ska jag äta lite räkor, mums =)


X
oXo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback