Skitgo träning vill ja lova !! !!

ikväll var det dags för badmintonträning i mellerud igen liksom förra måndan...
åå FYY FAAAN vilken go träning alltså.... (visserligen fick jag köra träningen med värktabletter och voltaren pga benhinneinflammationen) men ändå =p
Är så jävla härligt att ställa sig i duschen efteråt och bara känna "nee,jag orkar fan inte träna en minut till idag" typ =) så jäääkla underbart asså!!!
Idag var vi även 4 tjejer, så det blev en del damdubbel-träning för oss, herregud va kul, jag har typ ALLTID spelat med killar här i långed bara, så detta var första gången jag träna damdubbel på flera år, kändes skitkul faktiskt även fast många bollar går i nät och ut och det är ramträffar o så, men så är det alltid i början av träningarna när man inte spelat sen april, he he =p  sen körde vi fys också och hinderbana typ, skitkul men fan så jobbigt =D  så det ska va !! !!


Nu blir det dock att leta rack på internet då jag lyckas med det omöjliga och slå sönder TRE rack i våras under en termin, hoppsan kerstin =p he he... synd att dom är så dyra bara, så får nog bli ett rack te å börja med som jag får va jäkligt rädd om nu då jag inte har nö pengar alls typ, sen lite längre in nu framåt hösten får det bli ett till, måste ha två rack =)  Vet ju vilket rack jag vill ha också men... *svälj* det är INTE billigt, men fan så härligt å spela med dock !!


Imorn ska jag träffa brorsan vid halv 12, vi ska gå till cafét och ta en fika (och samtidigt kolla in de nya ägarna om dom ändrat nåt osv) hi hi =p 
Sen ska jag följa med hem te han så ska han få hjälpa mig med lite olika grejer på datorn som jag behöver hjälp med =)   Sen blir det nog en eller två promenader (beror på benen)
och sen volleyboll på kvällen =)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback