Im dreaming about the perfect life ! ! !

Helgen har varit helt okej, riktigt trevligt :-)
i fredags var det ju årsmöte/fest för varpaklubben så det var kul... =)
med lite lekar å man drack å mingla runt bara, nice! efterfest hos veronica kuul=)
jag å veronica ställde oss även mitt i natta å laga makaroner å köttbullar, haha, fick ju bli lite mat så det dämpar bakfyllan, hehe.. kul kul=)

Lördagen bestod av att slöa hela förmiddagen.... sen upp å spela badminton, men som sagt, inte bra å träna dan efter, kroppen har liksom fullt upp med att bearbeta alkoholen, hehe. så det gick ju som det gick.. sen vare volleyboll, inte så mkt folk men var rätt kul ändå faktiskt =) hi hi... sen var det dusch och sen hem för att slöa bort kvällen framför tvn...sådeså!

Igår gjorde man inte så värst mycket förrän frampå kvällen, för då vare träning... vettefan vad det var med kroppen igår under dan för den kändes helt trasig på nåt sätt, skumt vill ja lova!!?!! men när träningen drog igång så kom kroppen igång också... Spela med Tommy igår, det gick faktiskt bra, så på träningen ikväll kommer väl allt gå åt skogen, ha ha... det var mkt folk igår också, men jämnt antal så va superbra, tror vi spela bortåt 13-14 set igår, hehe. JOBBIGT ja, men kuul =) Jag fick även spela lite singel mot Johan å tommy, ha ha, det var ju lätt... två duktiga killar mot MEJ?? så jag var typ helt slut när jag gick in i duschen, GÖTTT, så det ska va efter ett träningspass =D !! !! !!

Så håller verkligen tummarna för att träningen ikväll också ska gå bra... är så kul när träningen går bra istället för att man gör massa nybörjarmisstag som man gör ibland.... =) hoppas hoppas på bra träning, och bra folk!! !! !!XoXo


Kommentarer
Postat av: Sandie

Japp.. de kan vi göra.. ska till b-fors läkaren på morgonen o så så de får bli på eftermiddagen isf :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback