Träning :-)

Idag har jag varit duktig tycker jag själv i alla fall... hehe... när jag gick upp så plocka jag ur och i diskmaskinen så att mor skulle slippa det när hon kom hem då det var rätt mycket disk o sådär =)
Sen var jag så rastlös så jag tänkte, äh vafan, jag städar lite... sagt å gjort.jag dammsög och skura golven på hela nedervåningen, bortsett från mitt rum då men köket, hallen, tvättstugan å vardagsrummet =) Damma även här o där, torka av borden och tvätta två maskiner med tvätt... visst är jag duktig å snäll om inte annat?! =) för nu slipper ju mor göra allt detta på ett tag... hi hi... =)
Åt lite torsk och potatismos till mat idag, gott var det, men magen svullnar ju efteråt och jag får ont =( Blää, snyft... men fick inte riktigt lika ont idag som jag brukar, skönt det då det var träning ikväll igen...
och tränar man i en stor t-shirt så ser det inte ut som jag är gravid heller... suck=)

Träningen gick faktiskt riktigt riktigt bra idag =)
Först spela jag med Anders mot Johan L å Qvick., Seger nr 1!!
Sen spela jag med Jan mot Johan L å Qvick, Seger nr 2 !!
Sen spela jag med Christer mot Anders å Peter, Seger nr 3 !!
Sen spela jag med Anders mot Christer å Peter, Seger nr 4 !!

GÖTT, BARA SEGRAR IDAG =D 
och det stämde bra med spelet också...inte många enkla misstag =) härligt härligt!. . . nu blir det nog snart slappa framför tv:n tills man blir trötter, då får jag lägga mig... ska te B-fors imorgon och prata med Ulla om studierna o sådär igen.. hoppas det går som jag vill nu!! *håll tummarna för mig*

Sen äre även träning imorgon kväll, fast då är det Volleyboll, hoppas det kommer folk bara, då vi tjejer eventuellt har match te söndagen istället för en helg i mars... !!! !!! Gött vore det isf!

xo xo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback