Dygnslaget 2009! (3/1-09)

Tog hårt på en sjuk Emma som bet ihop och åkte till tävlingen trots att hon var sjuk och egentligen bara ville ligga i sängen å sova... men men....Jag & brorsan ställde upp i mixed B, slog ut den förstaseedade killen å en tjej i semi.... och i finalen föll vi hårt mot golvet när vi förlora med sura 22-20 i avgörande set.... speciellt med tanke på att jag & anders ledde i avgörande set med 20-17, men nerverna höll inte och segern gick till två duktiga spelare från Karlstad (Killen var egentligen A-klassad och tjejen som vann damsingel B blev A-klassad efter tävlingen)  så det säger ju en del om mig å anders också, vi är inte helt dåliga med andra ord, hehe =)


I singel förlorade jag med 21-19 i avgörande set mot hon som vann hela tävlingen (hon vi mötte i mixedfinalen), surt som fan!!!  varför kan man inte hålla nerverna i styr i såna lägen... suck... störande! ?!

Men under denna härliga non-stop tävling insåg jag en sak... jag trodde jag var mycket sämre än alla andra, jag trodde jag hade tappat typ allt... men hallå, det har jag ju inte??!  Så jag insåg, att badminton är mycket roligare än volleyboll.... så framöver kommer jag prioritera badminton framför volleybollen !! !!
Jag vill spela badminton & Beach volleyboll helt enkelt  *ler* =)


Och nu ska jag nog snart lägga mig, inte trött men hoppas jag blir trött, för tänkte gå upp rätt tidigt imorn så önskar jag kan somna och slippa vakna varje timme som jag gör i vanliga fall =( suck!!

XoXoKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback