Plugga. . .

Nu är det såhär va.... att jag har tagit beslutet att läsa upp gymnasiet, nu när jag ändå bor hemma så känns det som jag får göra det nu, annars kommer jag bara skjuta det framför mig... för det känns lite pinsamt och dåligt om jag söker jobb och inte ens har fullständiga betyg från gymnasiet... så det är nu BESTÄMT!
och eftersom sandie läser upp gymnasiet hon också kanske vi kan peppa o hjälpa varandra =) för jag tror vi hatar å plugga lika mycket bägge två =) hi hi !!! *ler*
Sen ska jag även börja med körkortet, målet är väl att förhoppningsvis ha klarat körkortet under 2009... bara det inte blir för mycket med skolan o det så hoppas jag att det ska gå... ni får hålla tummarna för mig, snälla???

TRÄNINGEN -->
Jag satsar 100% på volleybollen säsongen ut, för mina lagkamraters skull !! !! 
men kommande säsong lägger jag volleybollen åt sidan och fokusen kommer återigen hamna på badminton spelet som jag faktiskt tycker är mycket mycket roligare än volleyboll !! !! =)
Beach volley kommer jag också satsa mer på än innan, ska anmälas till ett par tävlingar i göteborg o så eventuellt.... och förhoppningsvis hitta någon dampartner att spela med så det inte bara blir mixed =)

SÅ LIGGER DET TILL HÖRRNI =D


<3 <3 I LÖÖÖVE IT <3 <3


Kommentarer
Postat av: jennifer

Bra kom till götet och hälsa på mig! Jag är faktiskt väldigt sugen på att börja med beach volley var är de du tränar och så? Tell me everythin!

Postat av: I huvudet på emelie

Heej :) Okej, ja har precis gjort den så hehe. men kul att du tittade in. Jopp det har ja börjat med, håller på att träna lite så det blir bra hehe men det är väldigt kul och det är min grej känner ja hehe :D Japp självklart. Allt bra annars? Kram emelieqvick

2009-01-17 @ 20:05:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback