Humörsvängningar högt å lågt ???

Var på NÄL igår.
träffade den underbaraste läkare jag någonsin träffat, hon förstod mig så bra, hon förklarade så bra och visste vad hon prata om... hon fick mig att bli alldeles lugn... Skillnad det mot dom i bengtsfors å bäckefors, fy fan... tacka vet jag NÄL =)
Fick ett besked om att jag tydligen har något som kallas för "känslig tarm alablabla nåt konstigt namn", och det är det som orsakar dessa hemska smärtor i min lilla mage, och vad jag fatta det som så finns det inget som "botar" det... utan bara att äta försiktigt, tugga ordentligt, dricka till varje måltid och inte äta sig proppmätt...  sen får man leva med lite smärtor då o då.. men men, kändes bra att få reda på vad det är iaf....

Sen tog hon även cellprov å lite andra småprover som jag får besked om om ett par veckor, mellan 10-15 dagar skulle det ta sa hon så... Lite väntan kvar men känner mig betydligt lugnare nu än vad jag gjort innan å det är ju bra =)


Det blev ju även en tur till överby efter läkarbesöket, anders å sandie var med också och det blev en hel del shopping om man räknar vad alla köpte, anders handla ju dock överlägset mest, haha...
jag fick mig lite grejer jag me, tänkte lägga ut bilder på det så det kommer la imorn eller fredag tänker ja... när jag har lite mer tid =)
för ska snart lägga mig å sova hade jag tänkt mig!
Blev tacos hos anders efter att vi hade kommit hem och även lite tv-serier som vanligt på tisdagar =)Idag har jag jobbat hela dan, har inte gjort så mkt mer faktiskt.... har inte orkat, lite humörsvängningar som går mig på nerverna nu också...suck!! blir crazy! men men!!!


Till helgen är det KM i badminton, på lördag =)  sen blir det Ed och Hotellet på kvällen eftersom det är eds marknad, kommer bli såå kul och jag ser fram emot det väldigt mycket, alltid något =)

Ne, trött å sleten å ska upp tidigt, nu blir det sängen !!!!!!!
Kommentarer
Postat av: Sandie

haha jo men ja tyckte inte ja spelade så mkt så :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback