långtråkigt . . .

Denna veckan har gått fort på jobbet, kan bero på att man va ledig i måndags så veckan var en dag kort på jobbet, men känns alltid himla gott när fredag eftermiddag kommer ändå även om det är roligt på jobbet =)


ikväll kom marre hit en sväng, vi kika på en film, den var väl.. mja, inte jättebra men inte helt värdekass heller, men ingen jag rekommenderar typ =p tss!!!
Marre drog hem direkt efter filmen så jag har suttit här helt alone å inte har man ett skit å göra heller...  jag kollade på austin powers förut men nu är jag så rastlös och har supertråkigt så funderar fan på att lägga mig å försöka sova, gick ju upp 06.40 i morse så borde somna ganska snart om jag väl lägger mig tycker jag =)

Imorgon blir det nog träning i form av cykling och även badminton, det är vad jag planerar just nu iaf, men beror på när jag vaknar te liv för imorn ska jag vakna av mig själv, ingen jäkla mobil som börjar pipa så jag ska upp, hehe =D  aja, det märks när man kommer upp te möran !
nån form av träning får de allt bli.... 

bild från FRIDA-slaget, mixed A !

nepp, nu är jag trött på det här, en tja.. vad ska man säga, lugn å rätt skön fredagkväll ändå och nu blir det nog fanimej sänga =p   natti natti !!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback