En helg i gbg igen :)

I fredags så var det meningen att Jag, Nettan & Liza skulle ha film/myskväll.... haha, och det gick ju sådär kan jag säga... visst hade vi det mysigt och hur kul som helst verkligen =)  men vi fick fan inte igång nån film, tre (o)smarta tjejer på ett å samma ställe gick inte så bra ;)
Men vi hade iaf supertrevligt :)lördag åkte jag ner till Göteborg och tjaa... Har haft en hur underbart härlig helg som helst i gbg :)  Skulle mer än gärna ta en repris på denna helgen alltså :)
Å i söndags var jag & marre på "the studio" där vi fick gratis sminkning och fotografering o sådär, det var hur kul som helst så här har ni några bilder, även fast inte bilderna blev superbra så är jag rätt nöjd och det var en kul upplevelse om inte annat =)Och den här bilden på mig & marre tyckte jag nog blev bäst <3

Hade superkul med dig gumsan, love ya !!Sen i veckan har jag inte gjort så jäkla mycket, detta får bli en riktig slappar-vecka eftersom jag börjar jobba nästa vecka, suck. Haha har inte ens börjat än å längtar redan till fredag v.32 när jag jobbat klart mina fyra veckor, haha!!! :)
Har dock en del att se fram emot, två beachvolley turneringar (4-manna) är ju på gång, den ena 7:e augusti och den andra 14:e augusti, hoppas vi får ihop lag för kommer bli skitroligt :)
Sen kommer man säkert hitta på nåt kul både innan och efter det också så!!
Later !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback