Första dan på jobbet .. .. ..

Har gått som på räls faktiskt, inga problem och inte så stressigt som jag trodde det skulle vara heller så det kändes som en bra mjukstart liksom, sen vissa dagar ska jag ju ha s.k "storstäd" då är det ju mycket mer å göra, men det behövs inte göras på tid liksom så det gör jag precis i min egen takt så det känns bra!

Och vilka härliga jobbarkompisar jag har alltså, kan ju inte bli annat än bra detta, tss. Kommer nog bli 4 ganska så roliga veckor är jag säker på, om man bortser från den fruktansvärt morgontrötta Emma som måste upp 05.00 varje morgon, men får tänka på pengarna istället så överlever jag nog, hehe ;)I lördags kväll så åkte vi till moster i åmål, när vi kom dit så satt vi å tjöta en stund sen skulle vi gå bort å spela minigolf och ha "picknick" typ, men sen är minigolfen stängd, trots att birgitta ringde tidigare samma dag och då sa dom att dom hade öppet till 21, jävla märkligt asså =/
så det var ju lite tråkigt, men vi hade en supertrevlig picknick iaf med lite smått å gott ;)
Sen gick vi tillbaka till moster där blev det kaffe å efterätt (cola för min del då jag inte dricker kaffe) hehe... det var mumsigt med svenska jordgubbar kan jag ju tala om ;) hehe!

Ja det blev en lyckad kväll med mycket skratt å glädje tillsammans med Mor, far, brorsan, morbror, ylva, moster & peter :)Och igår blev det en ganska så slapp dag faktiskt. dock så åkte familjen + sandie ut till dalslands aktiviteter för att äta mat. och herregud det var huuuuur gott som helst alltså :)
Jag våga inte riktigt prova älgkött så jag tog en vanlig hamburgare, men jag smaka på älgburgaren och det smaka gudomligt gott alltså :)
Ja, dit ska då jag åka igen och äta mat kan jag ju tala om, hur mysigt som helst och jättetrevlig personal, kan ju inte bli bättre :)


Lite senare framåt kvällen tog jag mig faktiskt en springtur också :)
måste skärpa till mig med träningen nu fast risken finns att det blir jobbigt eftersom jag är så jävla trött om eftermiddagarna/kvällarna nu när jag går upp 05.00 varje morgon,suck ;)


Bild från i fredags precis innan vi skulle gå te skogen å kolla på Rallyt :)

 


 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback