Midnattsrallyt !

Nu äntligen börjar jag känna mig frisk, men snuvar fortfarande och hostar en del men det ignorerar jag så gott det går, hehe =)
Så min första löptur sen jag blev sjuk blev i onsdags, dessutom efter två timmars beachvolley, haha.. men det gick rätt så bra ändå, blev ju inte långt men sprang väl 3km iaf, alltid något och kändes som en bra början när jag nyss vart sjuk..


Igår gick jag, Brorsan å Karl bort till "baksidan" och åt frukost, väl där träffa vi tobbe å lenny också. vi satt å tjöta om det här midnattsrallyt som vi skulle kolla på, sen drog vi hem å packa ner färdkosten, hehe, eller färddryck kan man ju säga ;) !! 
Kl 11 drog vi iväg upp i skogen, och vi hitta en bra plats där vi stanna å kolla, först kom det såna här gamla bilar som körde i typ 50km/h, det var inte så värst kul :p 
men efter den klassen så kom racingklassen, och herrejävlar va det gick på den skogsvägen kan jag ju tala om, sprätte stenar å grus å damm överallt så man var fan helt dammig när man kom hem, haha!
Jag satt å väntade på en enda bil under alla timmarna vi var i skogen, nr 67, för det var MIKAEL PERSBRANDT, haha...dom andra klaga på mig för att jag satt å tjöta om han ;) tss!!
Men han kom allt, och jag fick kort på han och hans bil, hehe. visserligen så syns det ju inte att det är han men spela roll, jag vet ju att det var han som körde ;) hihi.
bilder kommer nog så småningom när jag får tid å lust att lägga in dom! =)


Och när vi kom tillbaka efter rallyt så skulle vi tydligen bada, och jag hade ju inga badkläder med mig såklart, så fick låna shorts av brorsan och en bikini överdel av sandie, såg för jävla fult ut men var ju bara jag, anders, gustav, karl å josef som bada så gjorde inte så mycket!

Efter badet drog vi bort te andy för att grilla, mkt trevligt och gott om inte annat, hehe!!

När vi var mätta å belåtna så gick vi tillbaka te brorsan igen, och där var vi resten av kvällen/natten... blev en del dricka å massa tjöt å skratt =)
fan jag gick hem först av alla, men börja även dricka först av alla så jag fick gå hem när klockan va 01.00 igår tycker jag, hehe ;)
Dessutom ville jag inte sova bort halva dan idag :)

Hoppas dock att vädret blir lite bättre snart för fy fan va tråkigt det är när det bara spöregnar, suck!  vi som skulle te moster o så ikväll å spela minigolf å grejer, inte säkert det blir nåt om det fortsätter regna såhär, hm!!
*~ Rest In Peace ~*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback