Glad !! :-)

Kan inte hjälpa att jag är glad just nu faktiskt, visst, finns mycket som fortfarande är masigt å prblematiskt i mitt liv som jobb å lägenhet å skit... men jag har glömt det för ett tag =)

Fick besked i tisdags som jag blev så otroligt glad över, den tunga stenen på mina axlar blåste bort som en fjäder och sån lättnad har jag inte känt på aslänge, underbart  ska ni veta =)


Igår så Blev det mycket städning å tvättning å sådär, men hann även med träning såklart, miriam ringde så vi sa att vi skulle dra upp te eljuspåret och springa lite =)
vi gick först ett varv i rätt bra tempo iaf, och sen sprang/jogga vi nästa varv, det gick faktiskt rätt så bra och det är såå mycket roligare å springa två än att springa helt själv, man triggar både sig själv å den man springer med om man har en träningskompis med sig ju =) Isa var ju med också och hon sprang väl ungefär 10 ggr så långt som jag å miriam för hon kuta fram å tebax hela tiden ju under första varvet när vi gick, hihi =P

Efteråt så åkte vi först te handlarn och köpte varsinn vitamindryck recovery (eller hur det stavas) såklart så jobba jennifer å hånskratta åt oss över att vi var helt svettiga å knallröda i ansiktet, haha. nåja, roligt att vi kunde ge henne ett gott skratt på jobbet då ;p
Sen åkte vi bort te båthamnen så Isa fick svalka av sig å bada lite, miriam gick i till knäna och själv så satte jag mig på bryggan, haha, kallt vatten-nej tack =p
Och det var riktigt gött att ligga där på bryggan i solen faktiskt å ta det lugnt efter träningspasset, Det får vi göra om =)


På kvällen sen så gick jag te brorsan, först kolla vi lite på eurovision song contest, alltså herrejävlar... vet fan inte om man ska skratta eller gråta åt det!! haha =p  nåt så värdelöst och som jag sa innan så hade inte "lilla anna" en SUCK där utan åkte ut utan å ens ha gått till final, tss!!! =p   Danmarks låt tyckte jag var helt okej å den gick vidare till finalen också!!

Sen kolla vi på en film "Gone Baby Gone", den var rätt så seg i början faktiskt, men efteråt så var väl filmen helt okej men inte mer heller =) så ingen jag rekommenderar direkt ;) hehe!!


Idag så tog jag å Madde en promenix och det var ganska fint väder när vi gick och var även hyfsat varmt ju =)  men så fort man kom hem så såg man hur det mulna på och såklart så kom regnet också =p
Men vi trotsa regnet och grilla här hemma lite senare, haha!!!
Och det smaka nästan lika bra som när det är solsken, fast mysigare å kunna sitta ute såklart ;)

Sen blev det en powernap på en timme, hoppsan =p hehehe Men gud så gött det är!

Tja sen har jag inte gjort så mkt mer faktiskt...

Å nu är det dags att avsluta kvällen, och det gör jag genom att kolla på Twilight <3 <3  Underbara film!
Bye Bye then .. .. ..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback