Tungt nu =/

Jag har en enormt jävligt tung sten på mina axlar just nu - INTE KUL !!!

Så mina vänner: jag kan helt enkelt inte förklara,
ber bara om ursäkt för att jag kanske är lite "för mig själv" & nere just nu ....!!!
Dock så behöver jag nog sällskap för då tänker man på annat och på roliga saker, bara att jag inser det inte alltid själv att det är bättre om jag umgås med folk o sådär...

Men idag så åkte jag & jenniferbodypump iaf, det var det bästa jag gjort idag kan jag lova, vi tjöta massa på vägen dit å hem och för ca 2 timmar så glömde jag alla problem =)
Träningen gick för övrigt skiitbra, körde ganska lugnt med vikterna eftersom jag inte tränat BP sen i december, ajabaja Emma =p 
Men det räckte gott å väl för mig, när vi höll på med sista övningen (mage), jag kände mig nästan spyfärdig alltså =p  fast spydde såklart inte utan istället fick jag en skön känsla av att veta att man gett allt på träningen, mycket härlig känsla det vill ja lova.

Vi bestämde även att vi skulle träna BP imorgon och på torsdag också, sen gick vi in på handlarn där jennifers mor jobbade kvällen, så vi stod å tjöta å jennifer har nationella prov imorgon så hon kunde inte jobba fm då utan ska jobba em istället... jaa sa vi och tänkte inte mer på det.... inte förrän Jennifer hade släppt av mig hemma hos mig, så går det två minuter så ringer hon, haha... då kan vi ju inte träna imorn kom vi ju på, inte lätt å va två blondiner på samma ställe =p haha!!

men är nog lika bra för min del att det inte blir bodypump imorn, för lär ha grym träningsvärk så siktar in oss på torsdag istället =D  Kul !!Bye Bye then !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback