Saknar badminton <3

Igår hade jag bestämt mig för att börja träna igen efter att jag varit sjuk, inte helt hundra % frisk än heller men var så rastlös så var tvungen att göra nåt, var ute å sprang en runda men fy fasen va trögt det gick, blev helt tjock i halsen efter typ 200 meter bara :/  men men, det kändes ändå skönt efteråt och jag tog mig en välförtjänt varm dusch, härligt härligt !!!!

Det blev dubbla pass också för igårkväll åkte jag & jennifer till billingen för att träna något nytt: Body Balance, är en form av yoga ungefär =)   Och jag har alltid trott å tyckt att jag är nog ganska smidig å vig, lite grann iaf, men efter gårdagens body balance, haha, så kunde man konstatera att jag är vig å smidig som ETT KYLSKÅP ungefär, hahaha!!! illa illa.... det var skrämmande å se alla andra klara alla positioner hur lätt som helst medans jag hade skitsvårt för allt typ, haha!!!

Men men, måste iaf fortsätta med detta för att se om man märker någon förändring, alla säger att man gör det efter några gånger så det ska bli intressant.. ska även börja stretcha o så efter annan träning också för man blir vigare när man stretchar mycket också... bara att jag tycker det är så jäkla tråkigt dock, hihi.. men det kan ju bero på att jag är så jävla stel också =p
Idag har jag inte gjort så himla mycket...  eller faktiskt, jag har städat i sammanlagt 3 timmar ungefär =)  och faktiskt, när man väl kommit igång och det rullar på, då är det ganska kul faktiskt... och det är kul att se resultatet efteråt, plus att det luktar så gott efter man har skurat golven =) hi hi !!!!
Saknar redan badmintonträningen, men nu är det nåra månaders uppehåll =(  kanske lika bra det för då blir man extra taggad när man kommer in i halllen te hösten igen =)


Dock så har jag en viss förmåga att bli mobbad på badminton som ni kan se på bilden =p haha.
crister, vem annars? som brottat ner mig =p


in action ;-P
Imorn blir det att åka te åmål en sväng,
sen fika å fotboll med madde imorn eftermiddag/kväll =)


later !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback