DLIK-träffen 2010

Igår avgjordes DLIK-träffen 2010 här uppe i sporthallen, det blev många jämna matcher och många oväntade siffror på en del håll, hehe. men det är bara roligt när det blir så...

för egen del så spelade jag herrdubbel med Tommy där vi förlora ett set i poolmatcherna mot andré & nicke. men  sen gick det utan setförluster raka vägen till final där vi ställdes mot Walle & Patrik som vi även mötte i poolen, blev hyfsat jämnt förstaset men vi höll undan och i andra set körde vi på bara och därmed stod vi som segrare i herrdubbel å första guldet var hemma :D

Mixed spela jag med Niclas, och vad ska man säga, stundtals spela vi uruselt, stundtals riktigt bra. men det var väl rätt bra att vi spela dåligt i dom matcherna som vi klara av att vinna ändå, och i finalen som stod mellan oss och Jakob å lovisa blev det en jämn tresetare men vi tog oss samman och spela hyfsat bra och efter finalen var andra guldet i hamn :D hi hi hi.

I singel gick det som väntat, mitt mål var att inte komma sist och det gjorde jag inte heller, gick vidare ur poolen men åkte dock ut i kvartsfinal mot Jakob, och visst han är nog bättre än mig, men jag orkade inte ens ge honom en match igår, min kropp var totalt slutkörd efter alla matcher. min hjärna skrek JOBBA EMMA, KÄMPA!!!  men benen lydde inte tyvärr. och så kan det gå, är för dåligt tränad helt enkelt :)
I herrsingel segrade iaf Walle efter att ha slagit tommy i första set och sen gav tommy upp så guldet var lätt hämtat för waldemar, jäkligt tråkigt när det blir så... men men.... stort grattis till walle iaf, en värdig vinnare i singel :)

Men det var en lyckad dag och jag hade hur kul som helst med alla underbart härliga människor där uppe :D


har tyvärr inga bilder ännu men det kommer .. .. ..
Och efter tävlingen var avslutad drog jag med niclas å jakob för att käka mat på pizzerian, blev pizzakanter å pommes för min del, hehe.. mumsigt!

Sen åkte vi te handlarn å hyrde film och sen hem till mig å kika på två filmer, mycket trevligt trots att jag klaga konstant på mina stackars fötter och ben som värkte nåt så in i he*vete ska jag tala om :p hehe.
och så jättemycket bättre idag är det ju inte, stel som en 80åring och träningsvärken plågar mig, haha. träningsvärk är rätt skönt, men det här är en annorlunda träningsvärk, sånt här för man om man kört FÖR hårt och för mycket :/ men men, det går över och kommer igen tänker ja ;) ha ha! bara att bita ihop :)

Och idag när jag vakna så såg jag en förskräcklig syn, värsta snöstormen ute typ, fy faan, ville bara krype ner i sängen igen och somna om och sen när jag vakna så hade det bara varit en dröm, men sån tur har man ju inte... suck :p  som nog alla redan vet vid det här laget så hatar jag vintern och snön (förutom på julafton å nyår) tycker bara det är till besvär och kallt å blött :/nee, inte min favoritårstid om man säger så ;) hehe...kolla på fanskapet till väder.......USSSSSSSS !!!

Så idag har jag inte gått utanför dörren och min plan är att jag ska slippa det också, haha..  har bara slappat idag och ska så fortsätta.... blir nog en film å nåt gott att tugga på senare tänker jag :) det förtjänar jag efter gårdagen, hi hi... sen imorgon är det nya tag som gäller :)
ByeBye then*
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback