Ny vecka igen :p

den här helgen kan man säga har varit... händelserik typ...

Fredagen var iaf hur bra som helst, vi åkte och bowla på kvällen, Jag, madde, niclas, johnny, johan, anders, tobbe, andre å sandie... väl där träffa vi jocke också så han bowla också med oss :)
det var himla kul alltså men var svårare att bowla när det var mörkt, hehe :p jag hade ju aldrig provat discobowling innan, men det måste göras om iaf, tyckte det var hur kul som helst även fast jag säkert kom typ 7:a el nåt, haha!!! :)  sen blev det lite efterfest hos johan vissa mådde bättre än andra, haha ;)

Lördagen så blev det ett par timmars badminton först och sen börja man dricka lite och det blev kalas borta hos morbror å dom, mycket trevligt :)
sen gick man vidare te puben, det var väl en okej kväll. det var kul iaf att träffa nåra som jag inte hade träffat på hur länge som helst :)


Söndagen blev rätt lugn fast blev badminton på kvällen, gick väl sådär. inte jättedåligt men inte jättebra heller så, hehe. sen kika jag på film när jag kom hem :)Och igår hade jag skallen full hela dan kändes det som, men fick gjort det jag skulle göra iaf och sen igårkväll blev det badmintonträning i mellerud :)
Och shit asså, badminton här i långed när det är spel kan va sjukt jobbigt, men det är inte ens hälften så jobbigt som det är när man har riktig träning i mellerud, jag var skrämmande trött redan efter 10min typ, suck.
så det måste ändras på ;)  

Jeje, ikväll blir det premiär för DH, och även Cougar town :) så blir å slappa i soffan resten av kvällen å sen försöka sova så man kommer upp i tid imorn  :)Later .. .. ..

gött att badminton är igång igen :D
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback