vilodag eller inte ?

idag har jag inte gjort sådär jättemycket kanske...

men åkte ut till steneby i eftermiddag och åt mat först och sen hjälpte jag till att ta in hästar, borsta, sadla, tränsa å även hjälpa nybörjare upp på hästryggen :)

det var en himla kul å trevlig stund där ute iaf och sen skjutsa elin hem mig och nu sitter jag här å inte gör ett skit, funderade på att ta vilodag idag men får se om en stund ifall lusten faller på lr inte.

var meningen att jag & nettan skulle träna bodypump idag men vi ska försöka imorn istället för det passa henne bättre då :)
så jag kanske får cykla lite sen lr nåt så jag har gjort nånting iaf, för imorgon då blir det förhoppningsvis Bodypump och på fredag ska jag troligen rida :D
Imorgon ska jag även på ärenden å skit te B-fors, inte så jävla rockigt men det måste göras och rätt bra att jag kan göra allting på samma gång när jag ändå är där istället för att åka dit flera olika dagar.
jag hoppas kunna vara hemma nån gång vid lunchtid om det går nån buss vill säga, tycker det blir sämre å sämre med busstider, suck. men men...får se när jag kommer hem helt enkelt.


och te helgen är det eds marknaden, ska bli himla kul faktiskt :D

XoXo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback