fullt upp . . .

får la börja med att be om ursäkt för att jag uppdaterat så jäkla dåligt på sistone, är la inte så många som läser min blogg men ändå, hehe :) 
jag har helt enkelt inte haft varken lust eller tid att sitta vid datorn för att uppdatera här. men nu tänkte jag ge er en liten uppdate iaf för dom som bryr sig, hehe :p
Jag sommarjobbade i fyra veckor på busstation i b-fors, det var ett okej jobb men nog inget jag skulle vilja göra längre än fyra veckor iaf, hehe. blev en jäkla massa städning så var lite trött på det efter dom veckorna, hehe!
och den största orsaken till att jag orkade gå upp 04.45 varje morgon och åka till jobbet var det jag gjorde varje eftermiddag. . .  åkte ut till Dalslands Aktiviteter :)
hjälpte till med både det ena och det andra men mest med hästarna, underbara varelser <3

lärde känna nya människor där ute och känns som jag isolerat mig lite när jag varit där ute hela tiden, ingen koll på nånting typ ;)
men gör inget för min del, för jag har haft några helt fantastiskt underbara veckor det senaste :)

har även jobbat lite i köket där ute ett par gånger, serverat o sådär och hoppas det kanske kan bli mer också, kanske rycka in nån gång ibland :)


Så min vardag har varit att jag har gått upp vid halv 9 typ varje dag, har gjort mig i ordning och åkt ut till steneby, grejat å hjälpt till om det behövs, vid stängningsdags har vi ofta hittat på nånting, har åkt ziplinan, gjort cirkelbanan (halva iaf) hehe, har provat bågskytte, yxkastning å inomhusklättring :)  självklart har vi även ridit flera gånger efter stängningsdags :D
en av gångerna fick vi med oss flera stycken ut å rida, till å med morsan följde med, haha :p  och vi hamna ju mitt i ett jordgetingbo oxå såklart, men alla överlevde ;)

vissa dagar åkte jag inte hem förrän typ 23.30 på kvällen :) <3 då gör man verkligen något som man tycker om!!  för ni som läser min blogg vet vilken träningsmänniska jag är, men på sistone har jag inte ens velat träna för har hellre velat vara ute i steneby ;) 
men nu framöver kommer det nog bli lite mer träning igen då badminton dratt igång och även bodypumpen o det har börjat igen så :)så nu har jag gett er lite info om hur mina dagar sett ut de senaste veckorna. . . . 

Bye bye then . . .

 

<3  :)  <3

 

 
Kommentarer
Postat av: Sandie

Gött.. trodde du hade gått upp i rök :P

Postat av: nettan

Haha ja d va på tia;) ja lät som du haft det underbart och jag hoppas på det bästa gumman! pussa

2010-09-08 @ 22:32:59
URL: http://sweetbumbii.blogg.se/
Postat av: Sandie

sv: hehe okej men man kan behöva fly från verkligheten ibland :)

2010-09-09 @ 00:29:31
URL: http://swedhik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback