Dag 18

Mina husdjur

För tillfället så har jag inga husdjur :(
hade haft hund nu om det inte vore för en praktikplats som jag fick för ett år sen drygt, för då hade jag fått en siberian husky valp men då jag fick praktik så försvann tiden som valpen hade behövt så kunde inte ta emot henne ju, suck.. hon var sååå söt den lilla tjejen :(men men....  sen har jag haft vandrade pinnar när jag var mindre, haha, inte direkt några gosiga husdjur!

men nu funderar jag faktiskt på att skaffa katt, vill hellre köpa hund men en hund kräver mycket mer tid och tillfredställelse än vad en katt gör... så jag får se vad det blir :) börjar kanske med en katt så får vi se om det blir hund framöver nån gång :)
För övrigt så har jag haft en mycket trevlig påsk med familj, släkt å vänner :) <3

Igår kväll blev det först två timmars beachvolley, sen duscha jag å åkte hem te mor å far där dom bjöd på påskmiddag, mumsigt. stefan å ylva var där också :)
men sen på kvällen så blev det en riktig impulsgrej då jag å miriam sa att vi ville dra nånstans bara för att dra iväg för vi va så rastlösa typ :P
så det sluta med att jag, miriam, kenny & simon drog iväg te kusten, var i både grebbestad å strömstad å kolla läget, var inte jättemycket folk ute men ändå en del :) hade iaf en mycket trevlig kväll :)
Idag har jag vart ute i solen en stund å har spelat lite beachvolley och sådär...

nu sitter jag mest å är lite nervös inför morgondagen, för då är det första dagen på guidekursen i steneby, spännande men nervöst eftersom jag är höjdrädd å typ alla aktiviteter är höghöjdsaktiviteter, hehe :p men får se hur det kommer gå :)


Later. . . .
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback