Tagit helgen :)

Denna vecka har gått förvånatsvärt fort faktiskt, trodde det skulle gå hur sakta som helst eftersom jag skulle jobba tre dagar dessutom utomhus 95% av tiden när det är svinkallt och blåser småspik, ussss!!!!!!
men har gått fort och nu har jag tagit helgen, firade med lite glass förut som var kvar sen förra helgen :)
har haft mycket trevligt och roligt på jobbet också faktiskt, jag tror inte det går en dag där ute utan massa skratt, skämt och skojj alltså :D
haha, och idag var nog inte riktigt min skalle med mig, hehe ;) men det var kul iaf :pJag tänkte träna badminton ikväll men orkar fan inte gå dit upp och hem i den här kylan, brr.. fryser ju tom nu när jag sitter inne i soffan, suck.. men men.... imorgon blir det sovmorgon och sen ska jag tvätta en del imorgon också :)
och imorn kväll får jag trevligt besök i form av Niclas & Jakob, var alldeles för längesen vi hade filmkväll nu så det ska bli kul, ska även bli kul att vi kan vara här hos MIG, inte behöva sitta på nåns rum och kolla film på datorn liksom och störa föräldrarna, hehe :)
kommer bli nice !! :)


Och på lördag blir det först badmintonturnering och sen blir det lite kalas för morbror på kvällen :)Blir nog en ganska tidig kväll idag då jag vart uppe sen 06.45 i morse så ska bli skönt att sova ut lite imorgon, tänkte se filmen "i am legend" nu på 5:an och sen lägga mig efter den vid 23, och sova imorn tills jag vaknar av mig själv, gött gött :) hihi !!Gokväll mina vänner . . . .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback