aj aj aj.....

Idag är jag sådär fruktansvärt ovän med min mage igen, fy fan va trött jag blir alltså... kan det va magkatarren som spökar igen tro?? men ändå tycker jag att jag ätit ganska varierat och bra ändå... men men... suck säger jag bara. är så jävla tråkigt att behöva knapra värktabletter och för att smärtan ska försvinna nästan helt så måste jag ligga i fosterställning å hur kul är det på en skala 1 till 10 ??  USSSS!!!!!!

Gårdagen i steneby gick lika bra som första dan, jobbade med jasmine hela förmiddan igår också och det är inte stora framsteg vi gör, men sakta sakta men säkert så kommer hon nog förbättras också, jag är ju ingen "proffsryttare" heller så det tar väl lite längre tid för mig att hjälpa henne än vad det hade gjort om något proffs hade hand om henne... men men, jag bryr mig inte, jag ska som sagt jobba mycket med henne och det känns så bra att veta att hon blir lugnare och lugnare å bättre å bättre tack vare mig :) hihi... men tid...ja det kommer ta lång tid, men jag har inte bråttom, är ju inte säsong där ute förrän te sommarn så har nåra månader på mig ;)Igår när jag kom hem så tänkte  jag bara lägga mig i sängen en liten liten stund, tänkte inte sova men så fort jag lagt huvudet på kudden så slockna jag så det blev en powernap på en timme nästan, hehe, ooops ;)
Sen gjorde jag inte så mycket mer vettigt igår, åkte med upp t kenny en sväng å kika på lite tv å film :)Och den här helgen kommer bli ganska lugn tror jag faktiskt,
kanske ska va chaufför imorn men det återstår att se :)Och te veckan är det dags att ta tag i träningen igen, nu har jag väntat ut den här jävla förkylningen länge nog :p visst, kommer inte gå så bra att träna nu på nåra veckor ändå för det tar ett ganska långt tag innan man kommer tillbaka igen efter man varit sjuker, suck.
men hoppas att jag ska få tillbaka min motivation :)


Over and out for now . . .
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback