första dan i steneby :)

Jag antar att alla som läser min blogg även är vän med mig på facebook så egentligen behöver jag nog inte skriva detta men gör det ändå....
jag har fått lägenhet här i långed :D på kyrkbacken precis som jag ville för tycker de är mysiga och "passar mig" liksom eller vad man ska säga :)
tyvärr blev det inte som planerat för var meningen att han som bor där nu skulle flytta ut nu typ, men det blev lite problem med det ställe han ska flytta till så nu dröjer det lite till.
så jag får troligen lägenheten from sista februari :/ lite segt att behöva vänta så men vafan, har jag bott hemma 22 år liksom så klarar jag nog knappt två månader till :D hihihi...Sen hade jag årets första träningspass igår, satte mig på motionscykeln i 40 min. och man blir ju inte mer träningssugen diret när det går dretdåligt, man hostar hela tiden och knappt kan andas efteråt, BLÄ!! 
men nu kan det ju bara gå bättre förhoppningsvis :)
Och idag började jag min praktik ute i Steneby :D
Det har gått riktigt bra idag, Jag träna bara med en häst idag, Jasmine (hon som behöver det mest)
"unghästen" eller vad man ska säga... hon är väldigt "stirrig", rastlös och svår....aldrig ordentligt inriden vad jag fattat det som och hon litar tydligen inte på vem som helst heller så...
vissa framsteg blev det under dagen men hon skulle behöva sån här träning ett par gånger varje dag egentligen, men men. jag ska försöka jobba med henne så mycket jag kan...skam den som ger sig!!! 
hon kommer nog lära sig att hon kan lita på mig tillslut  :)


Jasmine :)Och idag när jag kom hem  så tog jag mig en liten powernap, ska bli intressant å se om jag kan somna senare ikväll nu och gå upp tidigt imorn utan att vara som en zombie, det återstår att se ;)
annars får jag försöka sysselsätta mig varje onsdag eftermiddag så jag inte går å lägger mig när jag kommit hem från steneby, hehe ;)ByeBye then.. .. ..Kommentarer
Postat av: Jenna

Grattis till lägenheten, Miriam har redan skvallrat :) nu kör vi stenhård träning! Btw ser hennes mage skitsnygg ut ju!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback