Mjaaa....

Ja då var det måndag igen, fan va fort tiden går alltså, helt sjukt :/

har pratat med bengtsforshus idag och även med bovärden, och jag ska återkomma till jonas imorgon för hon som bodde i lägenheten innan hade tydligen inte lämnat in nycklarna än, hm...

sen ska han besikta lägenheten men nu helt plötsligt så säger han att lägenheten kanske måste renoveras, va fan det har inte jag hört ett jävla ljud om tidigare???
dom sa ju att jag kunde få flytta in nu from 1:a februari, ska dom renovera den kan jag ju fan inte flytta in... åh fy fan, det är väl inte meningen att jag ska få nåt eget, ska väl bo hemma hos morsan å farsan tills jag är 40 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(  åååååhhhh  trött jag blir !!!För övrigt har jag väl haft en ganska trevlig helg iaf :)

Jag va chaufför i lördags åt Kenny, Jonte, Nettan & Aminda, dom skulle te hotellet... och jag följde med in efter många om och men.... och visst, det var väl trevligt, men inte sådär jättekul heller som jag haft vissa andra gånger.. men men... så kan det bli ibland!  :)

sen körde jag hem mina fulla vänner, den ena fullare än den andra...och nettan hade sett att nån snott mina kläder så hon tyckte att vi skulle slå ner dom, haha...  ;) <3

Igår var det en lugn söndag, pigg och fräsch iaf till skillnad från många andra som var rejält bakis, mohaha!! skadeglädjen är den enda sanna glädjen alltså ;) tss!!!

jag kollade på film, städa lite å tvätta lite och sådär...

sen på kvällen var det lite badminton som stod på schemat, spela i knappt två timmar plus 150 situps och det fick duga som dagens träning för söndag är ju trots allt en riktig slappisdag ;p hehe!!Kommentarer
Postat av: Jennifer

Du kan säkert flytta in samtidigt som de renoverar om de bara är tapeterna som ska fixas, de brukar inte bry sig så mycket om det :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback