Trevlig helg :)

Den här veckan har gått fort tycker jag... och just nu är det underbart att det går fort för då kommer våren snart ;) och sen så  kan jag snart få flytta in i lägenheten, hoppas bara att den här lägenheten ser fin ut för isf får jag troligen lägenheten redan nästa helg när den andra tjejen flyttar ut :) hihi...

I fredags var jag å mamma te uddevalla, jag skulle te sjukhuset på en undersökning, och shit vilken läkare jag fick alltså...första intrycket var typ:åh nej fan va sliskig, jag vill inte in te han!!
han var typ två meter lång, långt sletet lockigt hår uppsatt i en slarvig toffs, var runt 40-45 års åldern med glasögon. inget bra första intryck fick jag... men när jag väl kom in så ändrades min uppfattning helt alltså...
så charmig å lugn och han hade så behaglig röst och pratatde så lugnande så jag kände mig helt lugn hela tiden och det tycker jag är viktigt, det är så läkare ska vara :) så han får tummen upp av mig!

Efter besöket på sjukhuset så gjorde mamma ett ärende och sen åkte vi vägen om överby. gick in på RUSTA där jag handlade en del småkraffs till lägenheten så nu börjar det ta form, hihi :) kändes så kul att gå runt å plocka inredningsprylar och sånt där liksom till MIG, bara mig ;)
Det jag köpte var:

*Skärbräda
*Diskborste
*Matlådor
*Matbunkar eller vad man ska säga, hehe.
*Badrumsmatta
*Rengöringssvampar
*Ett sop-set


bara lite grann av mycket som jag behöver, men en bra början tycker jag, hihi :)
jag ska även försöka ta kort på grejerna idag om jag orkar så får ni se ;) hehe!
Fredagkväll kolla jag lite på lets dance, fast sen kom anders hem och vi gjorde tacos sen så kom kenny och hämta oss så vi hyrde film och åkte te kenny å kika på filmen och åt lite gott :) hihi.
mycket trevlig kväll :)Och lördag eftermiddag så kom Robert, Jocke, Tobbe & Kenny hit. vi satt å tjöta lite, spela lite kort och sen åkte vi till Ed för att bowla, jag å tobbe som körde :)
mycket trevligt på bowlingen precis som det alltid är tycker jag, och jag kom inte sist en enda serie faktiskt ;) vann ingen serie heller men kom tvåa och om man räknar totalen så kom jag tvåa tror jag om jag inte minns fel och jag har för mig att jag fick en total på 337nånting efter tre serier, och det var jag riktigt nöjd med eftersom jag knappt brukar få över 100 per serie, hehe. så riktigt kul :)

efter bowlingen så åkte vi te långed och drog upp och basta lite, huuur gött som helst :D
och uppe i bastun så börja även jag dricka lite grann :)
sen drog vi ner te kenny och satt å lyssna på musik och tjöta och hade allmänt trevligt bara... jag var inte jättesugen på att dricka faktiskt så tog bara typ 4-5 cider, men hade trevligt ändå så :)


En mycket trevlig lördagkväll med trevligt folk !!
Och idag har jag inte gjort så mycket än, gick inte upp förrän strax efter 12, vi var inte hemma förrän bortåt 4 inatt så var gött att sova litte :)
åt frukost och sen bänka jag mig här, sitter framför tv:n å kollar på skidskytte samtidigt som jag skriver lite blogg.... sen blir det att slappa i eftermiddag och så blir det träning ikväll :)

Men men...nu ska jag fortsätta kika på skidskyttet....Later !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback