R.I.P morfar <3

har inte bloggat nu på ett tag, har vart fullt upp skulle man kunna säga...

i fredags så börja dagen bra med att jag gick upp och käka frukost och sen var taggad för ett intensivt pass på gymmet, och shit, jag blev tio gånger svettigare och tröttare efter ett riktigt intensivt 35-minuters pass än när jag är där över en timme... var en skön träning men direkt när jag tränat klart ringer min mobil och hela dagen stannar upp när min mamma berättar att morfar har dött :( <3
helt sjukt, jag tappa allt liksom, blev helt tom, kunde inte prata, inte tänka ingenting...bara kände hur tårarna börja rinna...  jag tog mig hem i alla fall och där blev det ännu värre, jag sjönk ihop på soffan här i min lägenhet och det var som om hela världen hade stannat upp :/och det blev ju en sån jääävla chock nu eftersom han var pigg å "frisk" i torsdags kväll ? och på fredag morgon när personalen skulle väcka honom så var han borta... så visst, det är bra och skönt att han bara somna in så han inte låg och hade ont och plågades... men samtidigt blev det så plötsligt nu, förra gången han fick åka in te sjukhuset så var man liksom "inställd" på att det kunde gå hur som helst. och sen nu när han är pigg så bara somna han :( usch, det är inget roligt men heller ingenting man kan göra någonting åt.

och detta var bäst för min morfar, det livet på ängbäcksgården var inget liv för han eftersom han varit så otroligt aktiv hela sitt liv och sen fick stroke och blev förlamad i halva kroppen, nej detta var nog bäst, han mår nog mycket bättre nu och spela kort och dricker grogg med Hans :) <3  All kärlek åt morfar den här helgen som har gått iaf!!! 

Blev dock liite förvånad när jag skrev Rest In Peace älskade morfar på facebook... och flera skrev att dom beklagar och kramar och så vidare vilket betyder mycket... men flera av mina vänner, skrev inte ett skit eller hörde av sig?  det tyckte jag var lite märkligt... men men.... orkar inte lägga mer energi på det ändå, nu blickar jag framåt :)


lördagskvällen hade min kusin Henrik 40års kalas och efter omständigheterna så var det så otroligt skönt att umgås en hel kväll med mina nära & kära <3
hade en mycket trevlig kväll :)
Och idag har jag, mamma, birgitta, ulf, henrik, therese, stefan, marcus å martin varit i morfars lägenhet och röjjt lite grann, kändes lite konstigt men lika bra att få det gjort så slipper man gå å fundera på det...
haft en trevlig dag idag också och har även lirat badminton 1 1/2 timme ikväll :)


Nu ska jag återgå till "Flickan som lekte med elden"Later...


Kommentarer
Postat av: Jenna

Usch då, hade ingen aning om vad som hänt, beklagar verkligen! Men tänk ändå vad skönt för han att bara somna in istället för att leva ett halvdant liv på ängbäcksgården, tror ingen vill de! Han vet allt att ni alla älskar honom och kommer sakna honom och han kommer se dig varje dag och vara med dig :) han har de bättre nu, de är jag säker på! Stor kram från mig!

Postat av: Sandie

<3

2011-03-23 @ 02:05:52
URL: http://swedhik.blogg.se/
Postat av: gamla barndomsvännen holm

Beklagar verkligen emma ledsen att jag inte hört av mig men ibland sörjer folk på olika sätt och man vet inte hur man ska göra, en del vill ju inte alls se eller höra något så beklagar detta att jag inte hörde av mig!!! Stora kramar!

2011-03-28 @ 18:46:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback