Dag 19

Utlandsresor


Den här punkten blir väldigt kort, jag har nämligen aldrig varit utomlands...inte "på riktigt" iaf. har vart i danmark en gång när jag var liten och har varit lite innanför norska gränsen en gång bara...suck....
vill så gärna ut och resa... men arbetslös, inga pengar och utlandsresor går inte ihop tyvärr...
men...i framtiden så ;)Hade ett mycket trevligt valborgsfirande igår med mina underbart härliga vänner :D
Förfesten blev hos mig som planerat och det blev Jag, Miriam, André, Anders, Niclas, Olofsson, Madde, Mikaela, Nettan, Liza, Madde, Robert, Ticka, Tobbe, Patrik, Martin, Johnny & Sandie....hm, tror inte jag har glömt någon nu iaf, johan kom hit en liten sväng och min kusin var här en stund me. miriam var bara här å förfesta sen drog hon te ed istället den svikarn ;)

Iaf så blev det lite grill först här, lite kubb där jag å min kusin vann såklart ;)
sen gick vi in för det regna lite å blev kallt, brr!!
Lyssna på musik, drack, spela lite drickspel och tjöta och hade supertrevligt helt enkelt :D
Senare drog vi ut, kollade på raketerna innan vi gick in på puben och fortsatte dricka å tjöta med folk å dansa och ja... en kanonkväll rakt igenom kan man säga :D
Blev lite halv efterfest hos mig, vi lyssna lite grann på musik och satt mest å tjöta nåra stycken en stund... Min förkylning blev sämre igår också och kunde knappt prata mot slutet, så när alla hade gått hem så var det helt underbart att ta ett glas kallt vatten, nässpray och sen lägga sig å soooova :)

Vaknade idag och var rädd att jag skulle va bakis för blev ganska mycket dricka igår, haha. men jag kände mig inte bakis för fem öre och har inte gjort under hela dan, gött gött ;)
Åkte med när robert, anders, ticka å sandie skulle käka pizza och sen följde dom med hit och robert å ticka hjälpte till att plocka undan massa medans sandie å anders satt å var lata i soffan :p

Sen drog som mot åmål och jag mamma å anders åkte te steneby för lite mat... sen följde jag med mamma upp på fotbollen och fick dit miriam också så vi kolla på fotboll, div 6 för fan, pinsamt nästan :p tsss!!
Trevligt iaf och sen har jag haft miriam här på lite filmmys nu också :)
Pirates Of The Caribbean - Svarta pärlans förbannelse

Och jack sparrow är ju bara såååå het ;) Yummi!!


å nu sitter jag här själv å bloggar lite, ska nog kolla på 2:an om en liten stund för har ingen lust att lägga mig riktigt ännu :)

ByeBye!!

PS:kommer några bilder från igår också men dom lägger jag upp imorn :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback