Dag 23

Tvångstankar

tja detta är ju inget roligt att skriva om egentligen, men visst har jag haft tvångstankar å vart deprimerad då jag mådde riktigt jävla skit alltså.... varför och sådär går jag inte in på, för just nu mår jag faktist bra (förutom att jag är förkyld då ;) hehe)

men jag kan även säga att det hjälper inte ett skit att sitta hemma å tycka synd om sig själv och "jag mår så dåligt å bla bla bla vad synd om mig det är"
Lyft på rava å gör nånting åt det istället. det finns alltid någonting som gör en glad, sök dig till det, finn lösningen till problemenen!!!! säger inte att det är lätt, men bollen ligger hos en själv och man måste göra nånting åt det, finns ingen annan som kan göra det åt en !!!! :)

jag hittade en utväg och det kan alla andra göra också bara man verkligen vill :)
För övrigt då så är jag sjuk igen, suck. förkyld och feber, fast febern har gått ner nu tack å lov... jag skulle jobbat idag men blev inte så när jag inte har ngn ork för fem öre, hostar å snuvar..suck, inge kul att vara sjuk men man får göra det bästa av situationen helt enkelt, vila å försöka bli frisk :)

I onsdags jobba jag på DA igen, kul med nya grejer och då riggade jag för första gången, både jättegungan, stolphoppet och jakobs stege, och allt blev rätt också ;) hihi... kul kul :)
sen på eftermiddagen kom det en grupp från matsäljarna, eller om det var deras kunder eller ja, nåt sånt iaf, hehe... och jag fick en grupp och vi gjorde 5-kamp, riktigt trevligt faktiskt.
och strax efter kl 19 kom pappa å hämtade mig, var precis så vi hann undan regnet, när jag, pontus å två till gick upp mot gården från halvön så började det regna, snacka om tur ;) hehe..
hade ju vart kanonväder hela dagen :)


I tisdags var jag med nettan till trollhättan, hon skulle te sjukhuset plus att vi gick runt å shoppade lite grann, hihi...fick mig en ny bikini, ett linne å lite smink iaf ;)
mycket rolig å mysig dag, och visst hann vi köra vilse lite grann också ;) haha!


vill ha sommarvärme å sol nuuu :) 
och vill att dom ordnar nåt på baldersnäs, fan va kul det var ifjol sommar :D
Kommentarer
Postat av: Nettan

så bra skrivet gumman!:) Och det märks väldigt tydligt att du är mtk lyckligare nu och det gör mig superglad!:) <3 Och tusen tack för att du hängde med t sjukhuset!:) Betydde mkt!:)Yes Baldersnäs är grejjer det, hoppas me d drar igång där snart!:) Och så är d ju snart Rockabilly på granbacka sen e d massa på lane loge o dit tycker ja vi ska dra!:D Hade vart skitkul!Pusss Nettan


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback