Legion

Idag fick jag låna pappas bil, så snällt så :)

för jag skulle te frissan i morse klockan 10 och eftersom far va ledig idag så fick jag låna bilen så jag slapp åka buss... Och det va ju bra för fick reda på i morse att jag var tvungen att åka te bengtsfors också och skulle vara där vid 2 så :)
åh det var så nära att jag klippte mig idag igen, men jag vågade inte riktigt :/ hon visa en bild å jag tyckte bilden var skithäftig å snygg, på den personen på bilden, men om jag skulle passa i det vet jag ju inte?
frisörer brukar ju kunna sånt och hon säger att jag skulle vara skitsnygg i den frisyren, hmm.. mja, nästa besök blir dan innan midsommar, kanske blir nåt då ;) hehe!

i alla fall så stanna jag till i skåpakiosken å käka mat på väg te bengtsfors, så mumsigt så, gött när miriam jobbar där för hon vet precis vad jag vill ha, haha ;)

efter bengtsfors åkte jag till steneby för att hämta hem mor, sen tog jag mig en liten powernap på soffan när jag kom hem, hihi. kändes så gott att klockan bara var 15.00 när man kom hem och ändå hunnit med så mycket, lönar sig att gå upp i tid :)


Och ikväll har jag haft filmmys med Nettan gumman å jessie :D Vi såg filmen Legion, tycker den är riktigt bra och vilket ögongodis, mums mums säger jag bara ;) hehe. och den rösten han har, man blir ju sugen bara man hör honom, mohaha ;)


Mmmmm ;)
Ah just det, det blev en kvällspromenad med Miriam & Isa också :) och så har jag kollat på rädda willy 3, hehe... och nu ska det bli skönt att lägga sig och sova :)


Natti !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback