Helg !! =)

Fan Va Gott, Helg Igen =) hi hi....  och idag fick jag mitt paket med mina tre klädesplagg i... ett linne, en t-shirt och ett par shorts... och allt passa helt perfekt =) Gött !! !!
Ikväll blir det nog lite badminton skulle jag tro, och imorgon är det eds marknaden... Kul, ska gå dit på dan med min kära moder =)   tss, för ett par år sen var det såå pinsamt om man mötte sin mamma där när man gick med alla sina kompisar... haha, men fan, jag har nog växt upp lite, alla vet ju att hon är min mamma ändå =) hi hi !! det ska bli riktigt nice faktiskt, förhoppningsvis träffar vi på lite folk från eds släkten också på det vanliga stället ;-) 
Och sen på kvällen drar man te ed igen, men då för att festa och dra te hotellet =)  och mitt enda mål imorgon kväll, är att INTE bli lika full som sist marknad...haha, jag va så dålig så det tog väl två timmar hem nästan, haha... aja, struntsamma, det händer alla =p 
Så ser planera ut för ikväll och morgondagen iaf. . .   sen beror det på hur jag mår på söndag vad som händer då.... möjligen träning på kvällen, om jag inte är alltför bakis.. men det ska jag väl inte va =)  hi hi !! !!


För varje slag mitt hjärta slår,
Så hoppas jag att ni förstår,
Att varje slag, det slår för er.
Utan er skulle jag inte leva mer.
Ni lär mig le åt allt som är svårt,
Ni finns vid min sida när livet är hårt.
Tack för att ni finns och lyser upp min dag.
Hoppar ni, så hoppar jag !!


image187

CP DATOR....

Mja, har inte vart annat än mas och krångel med datorn nu det senaste...suck... men nu funkar den iaf... får se hur länge, hm !!!


Det är underbart fint o härligt väder ute alltså.. helt perfekt =)


I lördags var det lite träning på förmiddan, sen vare fotboll kl 3, jag å josse gick dit... långed förlora dessvärre med 2-0, men men... dom mötte ju strömstad som är tippad serievinnare iår så =p hehe...
MenMen... sen vare dags att dra hem, fixa i ordning sig och hjälpa till med grillen, vi skulle nämligen inviga grillen för iår, hehe.. myys !!    så, jag, anders, sandie, mamma, pappa, josse och joel satt å käka lite grillat o drack =) hehe... sen kom gustav oxå och vi spela kort å drack... sen gick vi upp och josef kom, hehe... så vi satt där och drack och spela tangera (ett fyllespel) haha... men alla drog sig ur och till sist vare bara jag o josse kvar =p haha...
Kul vare iaf... sen gick vi te puben, stanna dock en sväng hemma hos birgitta  drack lite till, tss!!!
borta på puben vare ganska mkt folk faktiskt =) Det var riktigt trevligt å skoj !!!  =)

Lite bakis på söndagen men... hehe, det lever man med ;-)
badminton på kvällen, haha...  vi var bara tre stycken, kul =p
Jag o Tommy, och niclas..... så vi körde ruta typ 12 ggr ungefär...hehe.. och tommy vann varje gång, tss... kanske säger en del... ha ha =p  
sen duscha å basta vi =D  


Igår var jag o anders ute på en kort inlines tur... kul men får så förbannat ont i benen, suck.. jobbigt det här... för benen läker ju tamejfan aldrig =(   suck !! !!


Idag har jag solat lite, vart i bengtsfors o så. . .  ingen planerad träning ikväll så det lutar åt... hm, springa eller åka inlines, inte bra för benen nåt av det men va fan ska jag göra då?? suck ! MAS !!!
Får se vad det blir sen... !! !! !!      Kan ju ifs springa på eljusspåret, för det är ju mycket bättre än att springa på asfalt, hm... men är så jäkla tråkigt på eljusspåret =( suck!!image186
midsommar 2007 =)

VERKLIGHETEN GÖR ONT !!

Orkar Inte Tänka . . .  Om Jag Tänker Kommer Verkligheten Fram, Verkligheten Jag Inte Vill Ha Något Att Göra Med . . . Verkligheten Jag Fasar Och Är Rädd För . . .  Vill Stanna I Bubblan, Bubblan Som Avskärmar Verkligheten Från Drömmen . . . Vill Bara Somna In Och Glömma . . . Men Tyvärr Påminns Jag För Ofta Om Verklighetens Skitsnack Och Falska Sida . . . Men Det Är Så- Livet Är Så !!
Jag Vet Inte Hur Det Känns För Andra, Jag Kan Bara Se In I Min Egen Situation . . . Och Jag Vet Att Det Inte Alltid Är Lätt, Men Det "Funkar". . . Jag Vet Att Livet Inte Alltid Har Mycket Att Ge, Men VI Har Alltid Mycket Att Ge Livet . . .
Många Av Oss Ser Inte Det Goda I Livet, För Många Av Oss Blir Det Bara Mörkare Och Mörkare . . .
Och Jag Kan Säga, Att Jag Tror Inte NÅN AV ER, Faktiskt Kan Förstå . . . Förstå Hur Jävla Ont Det Gör !! !!
Men, Ge Inte Upp, Kämpa! Det Finns Alltid NÅGON Som Tror På Dig, Ja Just DU !! !!
Men Vem . . . ?? ??image185

Rastlös !!

är nåt allvarligt fel på våran dator... hm.. msn funkar inte alls, och internet funkar typ en gång av 10.... suck!!! aja, hoppas att det går att fixa snart....    
idag har jag vart väldigt rastlös.... hm . . .   var ute och gick med jakob för inte så längesen... gick i drygt 60 min så det är jag nöjd med faktiskt =) 
under tiden vi var ute o gick fick jag också ett "återfall"  att fy faan va jag saknar hästar och att rida... suck... så mysigt å rida i skogen en så fin dag som det vart idag, åh... NÅN GÅNG.... i mitt liv... ska jag ha häst!!! nån gång!! suck...  
Och när det varit en sån otroligt fin dag som idag så blir man ju inte mindre sugen på att ta fram inlines och ge sig iväg på en tur... men har lovat både mig själv och några till (som bryr sig)  att jag inte ska riskera att överanstränga benen nu... utan jag ska ta det jättelugnt från löpning, och träning som påfrestar benen väldigt mycket....  iaf denna veckan, så på måndag ska jag börja lite lätt... om jag klarar av att hålla mig så länge suck !! inte lätt !!!=(   och det är jätte jobbigt ! :-(   !! !! !! !!Ikväll blir det nog volleyboll träning skulle jag tro . . .   !! !!   Gött att få röra lite på sig .. .. !image183
WEEEI - KM SEGRARE I HERRDUBBEL 2008 =)  *stolt som fan*image184
Hi Hi... Även Stolt Segrare I Mixed På KM 08 =)


DET ÄR LIKA FÖR OSS ALLA -
VI VILL HELLRE ATT FOLK INTE VET NÅGONTING OM OSS, ÄN ATT DE VET FÖR MYCKET !! !! !!

SEEEEG I BENEN !!! :P

usch... har vart km i helgen...  =)   bara på lördagen iår,  så det kändes lite skumt igår ... hehe...  men men, börja 10.00 på lördagen iaf men singel.... trodde jag skulle dö pga mina kära ben som mår såååå bra , eller INTE... hm... illa illa.... så lördagen fick man ladda upp med tabletter och linnement... suck, jobbigt.... men,men, inget att göra åt..... singel gick käpprätt åt skogen, jag orkar typ bara hänga med första set sen säger benen ifrån, illa !!! så jag sluta på en sketen fjärdeplats i singel, åkte ut mot Max i match om tredjepris, shit han är duktig den killen =)=)
Vann gjorde (tyvärr) daniel.... hm...  !!!!  tvåa kom micke =) fan trodde, och hoppades att han skulle ta ner daniel på jorden i finalen men...icke...   han har för dålig kondis sa han, hehe.... =p   aja !!! !!!
Det var singel det . . .
Mixed gick ju "lekande lätt" ;-)  hehe... jag o jakob spela ganska hyffsat bra tycker jag nog.. även fast det var en hel del enkla onödiga misstag från våran sida men... hehe... det gick ju bra och vi tappa inte ett set =) tss !!!  härligt!!!!
Det var ett guld det ;-)
tvåa kom daniel o anita.... ha ha ha ha !!!   aja... trea kom walle och lovisa, småttingar som är i senior mixed... !!!! hm!!!! irriterande!!! men men =)
Dubbeln då =D hehe...!! Jag spela med Tommy :D
hade faktiskt inte förväntat mig en medalj här, speciellt inte med tanke på mina ben... hm, men men... jag va as nervös första matchen och den gick ju som den gick, tappa ett onödigt set mot niclas å jakob men tommy prata vett med mig mellan andra o tredje så jag lugna mig lite =) bra det iaf!!! vi gick iaf segrande ur poolen med lars å dalle som pool-tvåa :-)   vi hoppa direkt till semi final eftersom vi vann poolen.. det gjorde även mikael å johan... så... jag o tommy fick möta Jan o Christer i semifinal... och mikael å johan TOG NER DANIEL O HÅKAN PÅ JORDEN !! haha, fan va gött, där va dom borta från finalen =D   tss !!!
Jag o tommy tappa även ett set mot jan å christer men det gick vägen, och i andra set vann vi med hela 21-9 tror jag... hehe...  JA ja... sen var det dags för en nervpirrande final, mot micke å johan....  nervöst... men jag var onödigt nervös och vi låg under typ hela första set men vi höll huvudena kalla och vann första set =)   andra set var också lite nervöst (från min sida) haha... tommy va ju stabil men jag va lite upp och ner....  i alla fall så VANN VI ANDRA SET OCH DÄRMED HERRDUBBEL på KM 2008 =D  aaahhhh, shit va gött!!!!!!! =) andra set slutade tom 21-12 eller 13 lr nåt tror jag.... så det gick suveränt :D 
 och där satt det ANDRA GULDET för dagen =)

Tack Tommy, Du Är Helt Jävla Grym :D 


Så nu efteråt sitter man här och har typ ont i hela kroppen.. känner mig som en 80-årig gammal kärring... ha ha... men men, det går över...och kommer igen =) tss !!!


OVER AND OUT FOR NOW !!!!

!! PARADISE !!

!! !! DEN SOM KRITISERAS LÄR SIG ATT FÖRDÖMA !! !!
!! !! DEN SOM FÅR UPPLEVA RENT SPEL LÄR SIG RÄTTVISA !! !!


* EN KAMP OM KONTROLL - EN INBÖRDES STRID *

Jag Vet Att Det Låter Fånigt, Jag Kanske Inte Känner Dej Så Väl . . .
Men Det Är Nånting I Dina Ögon Som TrollBinder Min Själ . . .
VI MÖTS NÄR JAG ÄR LEDSEN - DU FINNS ALLTID DÄR *

DU VET OM MIN INNERSTA LÄNGTAN - OCH ALLA SORGER JAG BÄR *

MEN ALDRIG DU SKULLE SKVALLRA - INTE SÄGA ETT KNYST
*

FÖR DU ÄR MIN ÄLSKADE KUDDE - ALLTID TYST *

!! *~ !! *~ !! *~ !! *~ !! *~ !! *~ !! *~ !! *~ !! *~ !! *~ !! *~ !!


Jag Går, Jag Stannar . . .
Jag Tittar, Jag Ser . . .
Jag Ser Dig, Du Står Där . . .
Med Dina Svarta Strumpor . . .
Med Dina Vita Byxor . . .
Med Din Rosa Tröjja . . .
Uppkavlade Ärmar . . .
Med Ditt Halsband Och Armband . . .
Med Ditt Blonda Hår . . .
Jag Ser In I Dina Gröna Ögon. . .
Du Ser Vilsen Ut . . .
Du Ser Ledsen Ut. . .
VEM ÄR DU?
Frågar Jag Min Sorgsna Spegelbild ?! ??
Sad Again

The Pain Inside My Heart . . .  Its Totally Break Me . . .  

Sometimes I Get The Feeling - The Feeling . . . That Says I Dont  Wanna Live Anymore . . . 


*~ THE SECRET, ONLY I KNOW ~*
and it will stay that way . . .


ITS TRUE !!!

~*  SECOND PLACE - IS THE FIRST LOOSER *~!! !! Jobbigt Jobbigt !! !!

Idag var jag ute å sprang, för första gången på väldigt länge då jag haft väldiga problem med mina ben, suck =(  men nu känns benen bättre och jag tänkte ge det en chans idag och se hur det gick, sprang inte så jätte långt men, kändes ganska okej hela vägen, efter jag hade duschat dock kände jag lite grann men... plus att det märks att jag tappat väldigt mycket i kondition :-(  trååkigt !! =(  men,men.. får väl träna upp den igen !!! Suck !
Hoppas nu bara att benen håller så jag inte får "återfall" för det är fan så jobbigt och gör as ont !!!
håll tummarna !!!!

image182
haha, som sagt, det var en jobbig spring-runda även fast det inte var så långt =pIkväll ska jag på möte om volleyboll, hm, har träning också.... eftersom det är KM te helgen så tänkte jag träna lite ikväll, sen vila med just badminton-träningen fram te helgen troligen !!!
Så hoppas att mötet går fort så jag hinner spela lite i alla fall =)  !

Träna badminton igår oxå, spela mest med tommy, hm, gick sådär.. då jag var ganska bakis och seg så gick det inte så bra för mig, haha !!!  men vi hade kul iaf !!
Men det var jävligt gött sen efteråt med en kall dusch och sen sätta sig i bastun ett tag, SKÖNT !! :-)
BAAAAKIIIIIIISSSSS !!!!!

Oooh ja, det är man idag... fast det förtjänar jag väl, haha.. tyckte ändå att jag tog det lugnt igår, men det tycker man ju alltid själv, haha =)  aja, josefin och gustav kom hem till mig, så vi förfesta här, kul som bara den =)   sen körde tina oss till ed.... Yeeee..... det var hur kul som helst faktiskt... *ler*    hehe...
Träffa bla  Mikael, som jag inte träffat på as länge !  Sandra - mitt kusinbarn från ed, som blivit HUR JÄVLA SMAL som helst... hihi, riktigt fin kropp hade hon nu, trots att hon fött två barn.. tss!!
Träffa oxå Jocke, Sebbe å Nima... hehe, Kul Kul =)
Och Såklart träffa jag Tony också, haha =)  naaw, kul att träffa han igen!! tss !! han ä sig lik ;p
Så Det Blev Många Kramar O Så När Man Träffa Alla Som Man Inte Sett På As Länge !

Umgicks Mest Med Mina Jossor =) hi hi !! Micke å Jocke oxå en del :-)

Aja, en Helt Suveränt Lyckad Kväll I Allafall... hi hi...  sen kom mamma å hämta oss, så vi åkte hemåt.. hehe... fast då hade vi fått tillökning i bilen, hi hi, Josse H åkte med oss hem =D !! !! !!Mja... Hoppas att jag ska kunna piggna till under dagen så jag orkar med kvällens träning... suck... =)

Om ni har något bra tips för att "bota" bakfylla så fort som möjligt får ni gärna skicka ett recept till mig, hehe.... det skulle jag behöva nu... hi hi !!OVER AND OUT FOR NOW  !!  !!

Varje Steg . . .

*~ I´D RATHER BE HATED FOR WHO I AM ~*
*~ THAN LOVED FOR WHO IM NOT ~*Go To Hell - Its To Late To Cry - You Let Our Fire Die

Trött på respektlöshet, trött på tårar
Trött på idioter som inte vet att det sårar
Många gör en besviken, arg och stött
Finns så många jag önskat att jag aldrig mött
Ni placeras i fack, väntan på att lämnas
Minst när ni anar, är det jag som hämnas . . .

jag vet att jag har många vänner som bryr sig och som skulle gråta om jag försvann... men ändå känner jag mig ensam... jag vet att min familj bryr sig om mig.. men ändå gråter hjärtat..jag vill se allas miner när jag dör.. 
jag vill se hur alla reagerar när dom får veta att dom sårat mig till döden...
nån dag kommer den dan när nån hittar mig livlös... breve mig ska ett brev ligga där de står hur jag mått...
nån dag tänker jag. . .
med ett leende på läpparna... NÅN DAG!HELVETE - JAG KÄNNER MIG FAN INTE HEL LÄNGRE !!  :-(  !! 

Jag Ljuger För Dig! Jag Ljuger För Världen, Jag Mår Bra- Jag Mår Jätte Bra. . . Men Jag Ljuger Ändå. . . Va Fan, Varför Säger Jag Inte Bara Sanningen ??  Jag Kan Inte, Välden Ljuger För Mig- Det Gör Du Med Nån Gång, Så Varför Ska Jag Tala Sanning Då ??


 


 


SET THE WORLD ON FIRE

!! I WILL DO ANYTHING - TO GET WHAT I WANT !!


Mm... Idag torsdag, har jag faktiskt, trot eller ej - legat ute i solen och fått lite färg, hi hi.... det var hur gött som helst här intill husväggen, säkert bortåt 20 grader där jag låg, det var sååå skönt =) hehe!!

Men resten av dagen blir nog lite städning o så... sen blir det träning ikväll - kul !!! 
och eventuellt Löpträning också!!!! Om jag blir klar med städningen i tid *hoppas*  !! !! !!Tårarna Bränner
Sminket Rinner
Tvättar Av Ansiktet
Ser Mig I Spegeln
Hat. . .
Krossar Spegeln
Blodet Rinner
Kroppen Skakar
Känner Hur Allt Faller
Det Svartnar För Ögonen
Lägger Mig På Golvet
Blodet Rinner
Tårarna Bränner
Känner Hatet Mot Mig Själv
Jag Sjunker Djupare Och djupare
Nu Ligger Jag På Botten . . .image181
THATS ME !!

image179

image180

LIVE FOR NOTHING - OR DIE FOR SOMETHING

hm, har vart lite mas med våran datorn så har ej kommit in på denna sidan förrän nu.. suck...

i Fredags... då var det att slappa efter resan, hehe.. och träning på kvällen...
Lördagen fortsatte som  fredan sluta -med träning.... på kvällen sen ringer mobilen, anders som ringer och bara frågar; vill du me te karlstad å festa?? haha.. jag bara... öh, ja ja =) tss...
så vi åkte iväg te karlstad och festa på kvällen, riktigt trevligt, dock lite segt med bilturen hem, suck !! men men!!

Söndagen bestod av lite bakfylla, men inte så farligt, jag orkade iaf  träna på kvällen =)

Och Igår var det också träning som gällde... Spela med Jakob mot daniel o anita =) gissa vilka som vann??  tss, vi vann såklart... ganska jämna matcher men vi släppte inte en match iaf *ler*


*~ DINA RÄDDA ÖGON SKILJER DIG OCH MIG - DET ÄR SJÄLENS SPEGEL SOM FÖRRÅDER DIG ~*


I HATE THE REFLECTION OF MYSELF IN THE MIRROR !
I HATE THE PERSON WHO LOOKS BACK AT ME !
I WANT TO HIT HER AS HARD AS I CAN, SO THE GLASS BRAKES AND THE PERSON WHO LOOKS AT ME GOES AWAY . . .   I WANT TO SEE THA GLASS HIT THE FLOOR . .  WANNA FEEL THE PAIN THAT WILL BE IN MY HAND, AND FEEL THE BLOOD DRIPPING FROM MY HAND !!
I WANT TO FEEL THE BURNING PAIN AGAIN, SO I KNOW THAT I LIVE . . .
I RATHER BLEED AND FEEL PAIN - THAN DONT FEEL ANYTHING !!