Helgen. . .

I fredags blev det lugna gatan... var hos anders o sandie en sväng på kvällen å kika på lets dance o sådär, äntligen är vi av med "blondin-bella", nu ska bara kitty väck från tävlingen sen kan det bli riktigt kul... givna platser till de sista tycker jag går till Magnus/Annicka - Laila/Tobias - Morgan/?va heter hon? - Niklas/?va heter hon?  =) så tycker jag, men men... smaken är som baken =) Carl-jan är ju för jävla rolig asså ;-) haha!
Igår blev det lite feeest... hos anders o sandie... trevligt med en lagom liten fest ibland också och inte värsta stora me massa folk, vi som var där var: Jag, Anders, Sandie, Ticka, Robert, Jocke, Kenny & Josef =) riktigt trevligt!  Vi bestämde oss för lite snöbollskrig senare på kvällen också, dumma mig med såna ideér, haha. för jag fick en snö/is-boll rakt i ögat, jorå, rakt i ögat.. så kunde knappt se nåt och gjorde ont som fan.... mamma å pappa sa att det nog är blodkärl som spruckit i ögat =( synd om mig, haha! inte lika ont idag dock, mest ömt och jävligt rött =p hehehe, men kul så länge de vara iaf=)

Annars idag har man inte gjort mkt vettigt.... slappat typ hela dan =)
Sen träna jag badminton ikväll också, rolig träning idag =D

ganska trött blev jag, det syns kanske? ha ha ha !! fan va sleten! =)
Tillägnar även varsin liten kram till Uddevallas Killar som gjorde sitt bästa idag på volley matchen mot RIG Falköping, men räckte inte riktigt till. . . förlust 3-0 men jämna set =)

Den 8:e februari bli det också synd om Uddevallas pöjkar, för då ska dom få stryk av Våra härliga gubbar =D Jeeeeeeeiiiiii, Heja Kulan ! ! ! !  ps:kulan vann sin match mot lidköping igår med 3-1, bra gjort!XoXo

Badmintonträningen gick inte så bra som jag hoppats!

I WILL RISE

I WILL STAND UP AND STOP CRYING

SOME DAY…

AND WHEN THE DAY IS COME…

IM GOING TO HURT YOU

JUST LIKE YOU DID TO ME


Det finns saker man inte kan gömma. Det finns känslor som man inte kan glömma. Det finns minnen som aldrig försvinner, Hur många tårar som än rinner!


Träna badminton idag, gick sådär =/ suck! 


Julkort =)


hi hi hi, hittade vårat julkort som vi skickade till våra volleybollvänner i klubben =) tss!
emma är sur som vanligt ;-)


GAME OVER

you had a choise ! ? ! ? !


B stands for how beautiful i am
I stands for how intelligent i am
T stands for how touching i am
C stands for how cool i am
H stands for how hard im gonna hit you next time you call me a bitch . . . .


You have to play the game to loose

But you also have to play the game to win !
my fake smile makes you think im so happy !!

 

 


Plugga. . .

Nu är det såhär va.... att jag har tagit beslutet att läsa upp gymnasiet, nu när jag ändå bor hemma så känns det som jag får göra det nu, annars kommer jag bara skjuta det framför mig... för det känns lite pinsamt och dåligt om jag söker jobb och inte ens har fullständiga betyg från gymnasiet... så det är nu BESTÄMT!
och eftersom sandie läser upp gymnasiet hon också kanske vi kan peppa o hjälpa varandra =) för jag tror vi hatar å plugga lika mycket bägge två =) hi hi !!! *ler*
Sen ska jag även börja med körkortet, målet är väl att förhoppningsvis ha klarat körkortet under 2009... bara det inte blir för mycket med skolan o det så hoppas jag att det ska gå... ni får hålla tummarna för mig, snälla???

TRÄNINGEN -->
Jag satsar 100% på volleybollen säsongen ut, för mina lagkamraters skull !! !! 
men kommande säsong lägger jag volleybollen åt sidan och fokusen kommer återigen hamna på badminton spelet som jag faktiskt tycker är mycket mycket roligare än volleyboll !! !! =)
Beach volley kommer jag också satsa mer på än innan, ska anmälas till ett par tävlingar i göteborg o så eventuellt.... och förhoppningsvis hitta någon dampartner att spela med så det inte bara blir mixed =)

SÅ LIGGER DET TILL HÖRRNI =D


<3 <3 I LÖÖÖVE IT <3 <3


Dygnslaget 2009! (3/1-09)

Tog hårt på en sjuk Emma som bet ihop och åkte till tävlingen trots att hon var sjuk och egentligen bara ville ligga i sängen å sova... men men....Jag & brorsan ställde upp i mixed B, slog ut den förstaseedade killen å en tjej i semi.... och i finalen föll vi hårt mot golvet när vi förlora med sura 22-20 i avgörande set.... speciellt med tanke på att jag & anders ledde i avgörande set med 20-17, men nerverna höll inte och segern gick till två duktiga spelare från Karlstad (Killen var egentligen A-klassad och tjejen som vann damsingel B blev A-klassad efter tävlingen)  så det säger ju en del om mig å anders också, vi är inte helt dåliga med andra ord, hehe =)


I singel förlorade jag med 21-19 i avgörande set mot hon som vann hela tävlingen (hon vi mötte i mixedfinalen), surt som fan!!!  varför kan man inte hålla nerverna i styr i såna lägen... suck... störande! ?!

Men under denna härliga non-stop tävling insåg jag en sak... jag trodde jag var mycket sämre än alla andra, jag trodde jag hade tappat typ allt... men hallå, det har jag ju inte??!  Så jag insåg, att badminton är mycket roligare än volleyboll.... så framöver kommer jag prioritera badminton framför volleybollen !! !!
Jag vill spela badminton & Beach volleyboll helt enkelt  *ler* =)


Och nu ska jag nog snart lägga mig, inte trött men hoppas jag blir trött, för tänkte gå upp rätt tidigt imorn så önskar jag kan somna och slippa vakna varje timme som jag gör i vanliga fall =( suck!!

XoXo