kul helg =)

åh vilken rolig helg jag haft alltså :D nyktert å allt ;) hihi..
I fredags kolla jag på idol, där blev jag ju lite putt för tyckte det skulle bli herrfinal iår också men det blev det ju inte för den där tur-minnah lyckades ju norpa åt sig den andra finalplatsen, men ska bli kul att se Jay KROSSA henne nästa fredag, mohaha!!!!


Igår åkte jag med upp te hallen för vi skulle ju börja med våra lördagsturneringar i badminton den här lördagen, vi var 14 pers tror jag om jag minns rätt, och jag kom hem med 50% vinster, första spela jag med Jonas, vi vann två set, sen spela jag med en som hette...eh kommer inte ihåg (nån från bengtsfors), där sluta matchen 1-1 i set så vann ett set där också, sista matchen som jag spela så spelade jag med patrik, vi spela mot Walle å Niklas, första set vann dom ganska lätt, men andra set blev jäävligt jämnt och det var egentligen vårat!
men vi slarva ett par bollar mot slutet och det räckte, dom andra vann med 28-26, suck :p lite surt.

Sen drog jag hemåt för att käka mat och sen duscha å göra mig i ordning då jag skulle vara chaffis på kvällen :) kenny kom å hämta mig och vi satt å spela lite tv-spel hemma hos han först innan vi drog iväg och hämta Nathalie, Aminda å Josefine :) 
det snöade en del men resan dit gick bra ändå, hihi... vi var där som planerat strax efter 22 och ingen kö för att komma in heller så det var gött :D
blev bjuden på inträde som tack för att jag körde också, blev även bjuden på ett par alkoholfria drinkar, riktigt goda faktiskt :)
Och under kvällen blev det mycket dans och tjöt och jag hade faktiskt hur kul som helst, jag är fan ingen tråkig chaufför som bara sitter å väntar på att få åka hem igen, jag dansar å tjötar å bjuder på mig själv, det blir så mycket roligare då och det tror jag dom jag körde på tyckte också :D

Nåt som man märkte VÄLDIGT väl när man var spiknykter också var ju vissa grabbar som försökte ragga på en, haha... 7 pers igår, hahaha, klart det är kul men samtidigt så är ju vissa "raggningssätt" så pinsamma att man bara vill skratta åt dom, hehe. men men :)

Och det var ju Värmlandspojkarna som spelade den kvällen, och helvete alltså, inte lyssnat på dom förut men det var ju hur grym mysik som helst, kunde dansa till allt och var kända låtar så alla kunde sjunga med också, så ska det va :D 
Och dessutom var dom huuur trevliga som helst faktiskt, prata en del med dom i pauserna och efteråt också, hur trevliga å sköna som helst, så jag är bjuden till grebbestad te sommarn när dom ska spela, tss :) kul kul !!


iaf så kom vi nog inte ifrån ed förrän närmare 03.00 då jag å kenny stod kvar inne å tjöta med folket :) hehe.. men vi åkte mot långed, jag släppte av folket förutom kenny för vi skulle på efterfest hos arvsell, det var ju bara det att dom åkte en stund efter oss från ed, haha. men vi skulle bara gå in sa han så jag å kenny gick in och satt hos henrik säkert typ 30-40 minuter innan de andra kom (henrik,jonte & aminda) :)
det var trevligt å vi satt å tjöta å lyssna på musik, men när klockan närma sig 05, sa jag te kenny att nu vill jag hem å sova :) så körde hem kenny sen åkte jag hem och var såå skönt att lägga huvudet på kudden å veta att man inte skulle vara ett dugg bakis morgonen därpå :D hehe!
Idag har jag bara tagit det lugnt, körde upp bilen till Kenny förut vid 17-tiden, och där uppe blev vi sittandes och spela Super mario 64 i typ 5 timmar, haha...
massa tjöt och spela å var så trevligt så, vi klara bortåt 50 stjärnor också, grymma vi är :D tss...
mamma kom å hämta mig strax innan elva och när jag kom hem kika jag på jurassic park 3, så bra film, och nu skrev jag ett inlägg i bloggen men nu blir det godnatt för min del så.... Natti Natti :)


Imorgon blir det en heldag med mor på Torp i Uddevalla,
då ska jag nog köpa min första julklapp, haha :DKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback