sovmorgon =D

Jag har jobbat två dagar på busstation nu igen, måndag och igår jobba jag... och det känns gött att få lite fickpengar faktiskt :)  men att gå upp 04.40 på morgonen, njae, det är ingen hit alltså kan jag tala om, och visst man vänjer sig ju så småningom... men det är OMÄNSKLIGT att gå upp så jäkla tidigt tycker jag, bara att få sova till 07.00 hade gjort mycket, hehe två timmars extra sömn.. men som tur var så jobba jag bara två dagar så det gick rätt bra ändå även fast det kändes som jag gick i sömnen ibland, hehe...
Men tur att man har härliga jobbarkompisar som livar upp det om dagarna, tss :)Så idag tog jag en liten sovmorgon, gick upp mellan 11 halv 12 typ och det var skönt att sova tills jag vakna av mig själv, gick upp å gjorde frukost, sen bytte jag om och satte på mig flera lager kläder för att gå med mor till affären och eftersom det var 15 MINUS ute så fick jag packa på mig ordentligt med kläder, fast frös lite ändå.. suck, hatar vintern! blä!!  men men, på konsum så hämta jag ut ett paket :) nu hoppas jag att det jag beställt passar bara, det är ju lite riskabelt när man beställer över internet för alla kläder är ju olika, vissa är små i storleken, andra stora liksom så man kan ju aldrig veta till 100% att nåt man beställer ska passa :/  men jag håller tummarna, hehe ;)

Sitter med inpackning i håret just nu så väntar med att prova kläderna tills jag sköljt ur håret, inte så kul att få nån fläck på kläderna innan man ens använt dom, hihi :)


Och ikväll blir det troligen lite bowling med nåra vänner :D var längesen vi bowla nu så det ska bli kul, även fast jag suger på´t, ha ha ha!!  men men ;)


Ne, nu ska jag skölja ur håret och sen prova kläder ;)


. . . Later . . .
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback