Steneby :D

USCH VILKEN KYLA DET ÄR UTE !!!!!
jag gillart
INTE!!!!
Igår
gjorde jag inte jättemycket faktiskt, Så kallt ute så ville helst inte sticka huvudet utanför dörrn, hehe... Men på eftermiddagen vid 5 så fick jag ta bilen upp för att hjälpa till på idrottsskolan som varpaklubben har hand om varje tisdag :)  sen fick jag plocka upp mamma på hemvägen som hade varit och handlat å ville ha skjuts hem :)

Det är så skönt att ha körkort verkligen, men jag tror inte jag tänkte riktigt så när jag inte hade körkort, då var det naturligt för mig att fråga om skjuts vart jag än skulle, nu kan jag köra själv om det är så...
och om jag får låna bilen förstås vilket inte händer alltför ofta, haha. funderar på om man skulle försöka få tag på nån billig skitbil, huvudsaken är ju att den går framåt :) iaf som första-bil :)

När jag kom hem igår efter hallen så hade jag självklart huvudvärk också, inte så konstigt när man är i en ekande sporthall fylld med skrikande ungar överallt, haha :p  men men....

Det var bara att tända lite ljus på mitt rum,  gosa ner sig under täcket å sätta på en film och jag somna nog mellan 22-22.30, inte likt mig när jag inte måste upp morgonen efter :) hehe.. men det var skönt att somna så tidigt för då vakna man hyfsat i tid idag å kände sig pigg :)


Så i morse tvätta jag lite å städa å greja här hemma och sen tog jag bussen ut till steneby där jag var hela eftermiddan :)
Vi åt god mat såklart :) och jag hjälpte till att möblera lite och städa å greja med lite annat, och det är så kul med sånt härligt folk och jag har tydligen blivit ett litet mobboffer där ute, mycket märkligt ;) hehe..
men det är bara kul och man har typ aldrig tråkigt där ute :D

Emma Har En Plan Också ;D


Ikväll blir det ganska lugnt, ska se på greys anatomy hade jag tänkt mig men sen blir det nog sängen direkt efter det för tänkte gå upp någolunda i tid imorgon också faktiskt, och jag vill typ försöka ge mig ut å springa trots att jag fått lite besvär med benhinnorna igen (kom efter badmintontävlingen) typiskt!!
men vill prova iaf men när det är 15-20 minusgrader då är det inte ett dugg frestande alltså, har tappat all min träningsvilja och motivationen är som bortblåst, vad är det som händer med mig ?? :( gillar det inte, får snart börja se upp med vad jag äter om det fortsätter såhär för vill inte gå upp mer i vikt än vad jag redan gjort... suck!

Önskar att jag kunde få vara med i biggest looser, inte för att jag är överviktig, utan för att få motivation, inspiration, vilja, och framförallt, lära mig äta rätt och nyttigt :/

om någon kan ge min inspiration eller nåt så tar jag tacksamt emot det ???

Later .. .. ..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback