suck. . .

ÅÅÅÅÅÅHHHHH vad jag vill ha tillbaka min träningslust å vilja, vad har hänt?! Hmm!!!Igår var jag uppe på badmintonträning, första sen dlik-träffen och det gick ju sådär, gav nog inte ens 50% så det var ju lagom rolig träning, hm... men men... det är en sån period nu och det enda jag kan göra är väl att försöka "vänta ut det", hoppas det ändrar sig snart iaf!!!


Idag plocka jag upp kenny kvart i 9 ungefär, vi åkte te åmål för jag skulle lämna in bilen för dom skulle fixa motorvärmare o sådär, hehe... och hade vart så jävla tråkigt att åka själv så då fick kenny följa med som sällskap, mycket roligare :)
Jag fick en hyrbil medans dom greja med våran, en ny sak som var riktigt skön att köra, hihi ;)

efter två timmar var bilen klar, så vi käka mat sen åkte vi hemåt igen, och sen åkte jag med en sväng till ed för kenny skulle köpa förköp till hotellet imorgon, men fanns det förköp då? NEE såklart inte, suck.. typiskt alltså när man åkt den vägen typ helt i onödan, suck :p
på hemvägen fick jag köra kennys bil, bakhjulsdriven och INGA abs-bromsar, haha. det var ju heeeeeelt annorlunda, haha. men det gick väl rätt bra tror jag, inga kärringstopp och körde inte i diket heller ;)
men kändes rätt bra att provköra bilen idag om jag ska köra den imorn me så :)
För övrigt så kommer den här fredagkvällen tillbringas framför tv:n tror jag, blir väl att jag kikar på idol för ikväll ska den där jävla Minnah bort säger jag bara, hon har fan redan åkt ut en gång redan, det här är en tävling, man ska inte  halka in på ett jäkla banan-skal... ne, Jay & Olle ska sjunga i globen säger jag bara ;)


jag åkte ut å hämta mor från jobbet förut också, och hinner ju knappt in där ute innan jag får nån spydig kommentar eller blir retad för nåt, mycket märkligt ;) haha.

ne vafan, jag har inget vettigt å skriva idag, önskar er en trevlig helg allihop!


Later!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback