GÖTEBORG <3

Denna veckan som gått nu har gått superfort alltså, kanske beror på att jag haft så kul =)

I torsdags morse hämtade madde å lille dennis mig kl 9 på morron ;p
Och det bar iväg mot storstaden Göteborg, resan gick jättebra och jag satt bak å lekte med dennis. väl framme var det ganska fint väder och varmt också så det blev på med bikinin, lekte med dennis först för han bada i sin lilla pool, hihi, sen när han sov midda så sola jag & madde en stund =)

fredag åkte vi in till slottsskogen på morgonen där vi träffa fröknar, föräldrar å barn från maddes praktik (dagis), det var mycket kul och alla var hur trevliga som helst =)
Det blåste dock lite kyligt denna dag men var en kul runda i slottsskogen, fick se älgar, pingviner, sälar mm.... Sen stanna vi till vid en stor lekpark där barnen fick leka av sig och vi åt lunch o sådär, sen samlades vi en bit bort där vi sjöng lite med barnen innan alla försvann åt olika håll, vi gick å satte oss en stund på gräset men sen bestämde vi oss för att åka hem en stund innan vi for in te stan igen =)
slappa en stund hemma innan vi gav oss iväg mot stan igen, den här gången för att jag skulle till barbarella piercingstudio för att fixa till min skindiver då kroppen stött bort den ;)
Det gick ju som på räls och madde var med mig inne som stöd, hihi ;) mycket bra stöd denna gången =p *tss*

Vi träffa ju även en hemlig person som jag inte tänker skriva något om, utan nu får ni nåt att fundera på, haha!!

Vi åkte tillbaka hemåt efter jag vart på barbarella och tja, vilken kväll !!!  
Helt underbar å mysig å rolig <3 =D

Å på lördagen kom maddes mor å far ner också =) trevligt trevligt!!!
Jag, madde, dennis å "skönheten" åkte in till backaplan där jag å madde skulle shoppa lite grann, och vi hitta allt ett par grejer så det kändes bra, alltid tråkigt att åka hem från en shoppingrunda å man inte hittat nåt =)
Och dennis var överlycklig över att det var lördag för då fick han massa gott lördagsgodis ;) tss!!!
När vi kom hem blev det lite mat o sådär och framåt kvällen när vi lagt dennis satt vi å spela "svarte maja" eller nåt sånt heter det, hehe, det var hur trevligt som helst och mycket skratt blev det, och jag å madde sluta på delad sistaplats ;) tsss!!

Lördagsnatten var väl kanske inte den roligaste jag varit med om för dennis tyckte att vi skulle vara vakna hela natten, hehe =p  
efter flera timmar och många om å men så somna han mellan mig å madde i dubbelsängen =)

På söndagsmorgonen hade maddes mor gjort frukost också, så snällt så =) stekt ägg, MUMMA det!!!!
Det blev en hel del slapping på söndagen men vi gjorde ett par resor å handlade bland annat o sådär, och sen satt vi uppe på kvällen å vänta på att callo & emir skulle komma hem från deras semester på medelhavet =)
Jag å dennis satt uppe å lekte medans madde slappa i soffan nere å kika på fotboll, å när jag kika ut genom fönstret uppe så såg jag att dom kom hem så skynda mig att bära ner dennis så han fick öppna dörren när hans mamma å pappa kom hem =) hihi... 
Det blev en del tjöt å madde fick lite presenter som tack för att hon passat dennis såpass länge =)  sen skulle vi ge oss iväg mot långed och vi fick varsin stor kram och även varsin puss av dennis precis innan vi åkte, så go så =)

Å Vem visste hur denna hemresan skulle sluta, hahaha! jag hade väl fått spel eller nåt, jag babbla å tjöta om jag vet inte ens vad, haha... vi stanna på mc donken också å fick oss lite energi innan vi åkte mot långed, haha...
och vilken resa, haha, OFÖRGLÖMLIG kan jag ju lova!!!  <3 men helvete va roligt vi hade <3
Älskar dej gumman !!!!

Ja detta har vart den bästa veckan på läääänge och några av de bästa dagarna i mitt liv tror jag t.om.  helt jävla underbart att känna såhär alltså =) 
Och än är det inte slut på våra äventyr tillsammans madde, nästa blir kommande helg då det är midsommar ;) <3


Blev inte så många bilder men några stycken, de lägger jag in imorn om jag orkar ;) hi hi hi !!!
Bye bye then .. ..Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback