Ursäkta för dålig uppdatering!

Men jag har helt enkelt inte haft tid/lust för att uppdatera å sitta vid datorn, har vart fint väder och då vill man hellre hitta på roligare saker än att sitta vid datorn tycker jag =)
fast idag regnar det å är grått så får väl passa på att uppdatera lite grann iaf... tss!!!


Hade en MYCKET TREVLIG helg förra helgen då jag var med madde från halv 12 på morron och då dök vi i cidern ;) hehe <3 vi satt på alltan, spela kort, drack å hade hur trevligt som helst, mor hållde oss sällskap också, hihi...  Senare kom moster och då drog vi upp på fotbollen, och då var vi allt redan lite runda om fötterna kan ja tala om... och när vi väl satt oss i slänten på fotbollen så flockades det folk runt oss, alla skulle sitta/stå där vi satt, tja det förstår jag väl ;) haha!!!
efter fotbollen drog vi hemåt och då kom även Nettan, så himla kul att få träffa henne igen då hon vart ute på äventyr i australien i flera månader, saknat henne ju =) <3
Fick även lite besök av Rickey, Emelie å Johan som kom förbi en stund å hälsa å tjöta litte, trevligt trevligt!

Och sen kom anders som var våran chaufför för kvällen och vi drog te håbol där torgny melins spela, så jäkla bra asså, älska dansband, det blir aldrig stelt, man sitter inte i ett hörn å klagar på dålig musik eller bara står å har tråkigt för här dansar man typ hela tiden (förutom när man gick å köpte dricka) hehe!!!
Aaah det var iaf den roligaste kvällen på aslänge, hur kul som helst =D  <3


Sen hoppar vi över några dagar för orkar inte skriva så mycke, haha!!

I tisdags kväll var det volleyboll, men när vi spelat typ två minuter så börja det regna mer å mer, men sluta vi? ne fan heller, vi fortsatte spela i spöregn, vi spela 1 och 1/2 timme faktiskt, och när man kom hem sen kunde man vrida ur kläderna å man kände sig som en blöt katt, haha!!!

onsdagen var det desto bättre väder på kvällen så vi körde lite volleyboll då me, kul kul =)


Igår var det fint väder och man låg ute i solen nästan hela dan, nåra timmar iaf =p  anders å sandie kom upp också så hade nån att tjöta med...

Gott att ligga å steka =psen kl 4 så bytte vi om och gick upp te eljuspåret, först gick vi ett varv alla tre, sen sprang jag å anders varsitt varv, gick dåligt igår, fick håll och var allmänt trött så fick gå ett par gånger, men men!!!  Bara å blicka framåt å hoppas det går bättre idag helt enkelt =D

Efter duschning och man bytt om o sådär så skulle jag möta anders på konsum för vi bestämde att vi skulle grilla igår, var meningen att vi skulle äta tacos men mycket goare att grilla plus att det skulle bli dåligt väder nåra dagar nu också så =p
Var hur gott som helst med grillat ;) mums!!!
Efter det gick vi ner te anders alla tre och där såg vi på en film, typ världens märkligaste, skummaste film tror jag, hehe... men men!!!
Och idag regnar det och är grått å trist ute, tråååkigt!!!!
Men då passa jag på att skriva lite här, ska ner å tvätta och städa lite grann snart och sen ska jag ut på en springrunda tänkte jag =)


Bye Bye Then .. .. ..Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback