Träningsvärk ;)

Träningsvärken efter Bodypumpen kom ju som väntat, har känt mig som en gammal kärring för det har värkt i musklerna, haha!! men det är skön värk så det gör inte så mycket heller =)

Blev dock ingen bodypump för oss idag, men jag drog å kika på fotboll med Miriam istället, en bra match, långed mötte viken 2, matchen sluta 3-3, och andra halvlek ägde ju långed iaf, och kan nog svära på, att hade matchen varit 5 min längre i andra halvlek så hade långed vunnit, dom hade chans på chans men fick ju fan inte in bollen ;) hehe... men hellre spela oavgjort än förlust så det var ju bra =)


Och igår eftermiddag tog jag mig faktiskt en springtur, såå trist dock att jag inte får springa på asfalt, utan får GÅ rätt långsamt upp te eljuspåret och sen springa där =p eller får till nån annanstans där det är skog liksom som man kan springa, lite segt men =p hehe..
Igår gick det iaf mycket bättre än förra gången, sist gång jag var uppe fick jag håll efter tjugo meter ungefär och fick gå i nästan varenda uppförsbacke, och på eljuspåret är det fan inget mer än brant uppför å brant nerför =p kasst!!! och sluttiden förra gången är ju PINSAMT dålig...haha!!!
Igår däremot kändes det ganska bra förutom att det var lite svårt att andas när det var så kvavt i luften liksom, men sprang på 16 minuter, och det är jag nöjd med eftersom jag bara sprungit 2 ggr tidigare i vår så =p 
Så jag var nöjd när jag kom hem faktiskt !!!!


Tänkte jag skulle bli trött snart också så man kan gå å lägga sig å sova =p
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback