Kul helg =D

Jag hade en mycket trevlig helg måste jag bara säga :)

Jag André & Niclas åkte till åmål i lördags för att festa lite hos sandie, kom även lite annat folk och senare gick vi te hörnan som typiskt nog stängde kl 00 såklart, typiskt!!!
vi gick vidare till xo men där var det överfullt, sen gick vi till 50´s eller va det heter, var där en stund, sen gick vi till pizzerian där lite god fyllemat satt fint :)

sen gick vi tillbaka till Sandie å hade lite efterfest, ha ha. ja kul var det iaf, ena stunden låg vi i sängen allihop å skratta å tjöta, nästa var vi utspridda lite överallt i lägenheten, vi satt å tjöta massa å hade allmänt trevligt faktiskt :D  och med Härliga vänner så krävs det inte så mycket för att det ska bli kul & trevligt heller <3
Snälla andreas kom å hämtade oss vid halv 4 då var det dags att dra mot långed och jag tror jag somna ganska omgående efter att jag lagt mig :) hi hi.

Söndagen började ganska segt då jag kände mig lite bakis, he he. men efter att jag gått upp å käkat frukost så försvann bakiskänslan och det var enbart trötthet som var kvar :)
så jag orkade tom träna söndag kväll, då blev det badminton som det brukar bli varje söndag, nu är det ju snart dags för DLIK-träffen också så kan ju vara rätt smart att träna nu innan, måste dock spela mer singel så jag har NÅN LITEN chans mot nån iaf, men det återstår att se... har inte ens nån partner än så länge så kanske bara blir singelspel för mig iår =/ vore lite tråkigt men!!



Just NU, tisdagen den 9:e november 2010 kl 19.43 så vimlar tankarna runt i mitt lilla huvud, och nåt mer som vimlar runt är den FÖRBANNADE JÄVLA SNÖN ute som kommer !!!!! Grr, hatar´t !!!!!







* LATER .. .. ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback