Dag 10

Den här veckan

Tja, ska detta var den veckan som gått eller den vecka som håller på eller....hm... aja, jag berättar mina planer för den här veckan iaf :)

i Måndags blev det lite gym, jag tvätta. gjorde tacos med mamma, tog mig en härlig powerwalk/joggingrunda i det härliga vårvädret också, var sjukt gott i vädret i måndags ju :)

Igår jobba jag iaf, sen baka jag hallonmuffins igårkväll också, hehe. mumsgt!

Idag: ska jag jobba först å främst. och sen ikväll ska vi från DA på en konferans i bengtsfors. sen blir det väl lite tv ikväll också. en promenix om jag hinner också, beror ju på hur länge konferansen håller på.

Imorgon: då är planen att jag ska till gymmet i alla fall, en promenad blir det säkert. kanske ska sola också men har inte bestämt mig än, hehe. sen imorgon kväll kommer nog Nettan & Jessie hit på mys/filmkväll :) kul!!

Fredag: tja, då har jag tvättid mellan 14.00-18.00 vet jag. så får se vad jag hittar på annars under dagen, nån som vill se på film kanske eller nåt??

Lördag: då blir det nog lite badminton, eller möjligen beach-premiär fast det är inget bestämt. får se om vi får ihop folk först å främst :) men vore himla kul om vi blev nåra stycken å kunde spela lite beach i vårsolen :)

Söndag: Inga planer förutom badminton på kvällen :)


Mja såhär ser min vecka ut :)Ne nu får jag göra klart det sista och dra te bussen snart...Later!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback