Dag 14

Min första kärlek


Haha ja det här är ju också en knepig fråga faktiskt, vadå kärlek, den man var tillsammans me eller den första man trodde att man var "kär" i när man var liten eller den första man fick riktiga känslor för eller vad liksom???

Den första jag var tillsammans med är iaf en mycket bra barndomsvän och vi är vänner än idag :) vi blev ihop när vi gick i 1-3an, haha. gifte oss bakom ekhagsskolan gjorde vi också och som bröllopspresent fick jag en halmhatt ;)  var säkert ihop i två veckor eller nåt ;)  hahahahahaha!!!!

Sen var man ju lite småkär i några stycken TRODDE MAN ju då när man var ung och dum :p

Sen växte man till sig och börja förstå vad kärlek var lite mer...man lärde sig tyda sina känslor och så vidare.... och min första kärlek som JAG verkligen var kär i och aldrig hade känt så innan är en kille som jag träffade flera gånger...jättemysiga stunder hade vi... men...han krossade mitt hjärta och visade sig vara ett svin liksom alla andra jag träffar också så, suck :p

så min erfarenhet av "KÄRLEK" är inte så jättebra och jag har blivit ganska negativ till kärlek över lag och svårt att tro att jag någonsin kommer hitta någon.... och det lär ju definitivt inte ske här i långed iaf, för här finns det bara puckon typ! hehe.

jeje.... later!!
Idag har jag, mor å far vart i åmål en sväng också, fikade med moster och sen åkte vi ut te profab där jag fick mig en rullgardin, finally!!! haha, vaknar ju varje morgon vid typ 8 halv 9 för att det är så jävla ljust i lägenheten, tss.. Sen fick jag mig ett par nya skor, lite mer vår-skor, rätt snygga faktiskt ;) hehe!!

Dessutom har vi haft beachvolley premiär i vårsolen idag, hur kul som helst men tar ju nåra gånger innan man kommer in i det igen, hihi :D KUL iaf!!!


Invigde också mina snygga beach-sockar som jag fick av morbror m familj i julklapp, hihi :D


Kommentarer
Postat av: nettan

2011-04-20 @ 21:42:55
Postat av: Nettan

Haha jag kommer ihåg när du o Gustav gifte er! hihi d va så gulligt!:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback