Dag 3

Mina drömmar


Drömmar alltså... har ju en del drömmar som man "vet" aldrig kommer bli sanning, sen har man ju såna drömmar som kan bli sanning också :)
men är ju skillnad på drömmar å drömmar :P så skriver lite om båda sorters drömmar :)

Drömmar som kan bli verkliga:

Det är att få vara frisk utan allvarligare sjukdomar och ha ett aktivt liv, ha en stor familj med man och ett flertal barn :) ett hus på landet vore underbart med minst en hund och katt :)
Att hitta ett jobb som jag verkligen trivs med, svårt bara när jag inte har en aning om vad jag vill jobba med, suck. men men...
Nära och bra kontakt med mina vänner, familj och släkt, fast det önskar väl alla, hihi.
Resa utomlands med nån kompis är också något jag velat gjort väldigt länge :)


Drömmar som (troligen) förblir drömmar:

Kunna vara ekonomiskt oberoende, inte stormrik då men, hehe.
Dyka/simma med delfiner har varit en dröm sen jag var liten.
Besöka alla länder i världen, hur awesome vore inte det?
"Jobba" som hemmafru är en liten halvdröm kan man säga, jag TROR jag skulle tycka det vore underbart att ta hand om min familj och djur och hushållet och sådär...men tror även att jag kanske skulle tröttna på det efter ett tag så ett jobb vid sidan om hade ju vart perfekt ;)
Åka på riktig safari och se vilda djur som leopard, lejon m.m.
Ja detta var en del iaf, finns ju alltid massa småsaker som man drömmer om men nu har ni fått en liten lista iaf, hehe :)För övrigt så har det vart fullt upp på jobbet idag, hade 9 hästar inne i morse så det var en del att göra i stallet, hehe :p  trist att det har vart så tråkigt väder bara men det är ju dessvärre inget man kan göra någonting åt... Sen hade jag en jättemysig stund med Twiggy i hagen, skulle gå för att kika på ett sår som en av hästarna hade och twiggy kom å verkligen ville kela, sikken sötnos. hon stod med huvudet på min axel å så fort jag sluta klia henne bak öronen så putta hon till mig lite lätt på kinden med sin varma mule, hihi :) 
låter väl inte särskillt märkvärdigt men är så sällan hästarna där ute riktigt vill gosa så jag blev helt paff :)


jeje, dags att återgå till tv:n =)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback