Dag 7

Min bästa vän


Jag har flera underbara härliga vänner som jag älskar och som är unika på sina egna sätt :) under åren som gått ända sen man varit liten så har väl den "bästa" vännen varierat, men nu i "vuxen" ålder så är det faktiskt ganska självklart att jag säger min bror som bästa vän, kan prata om allt trots att han är kille och jag är tjej, jag vet att han ALLTID kommer finnas där, visst, vi bråkar ibland men vi tar oss även alltid igenom det å blir vänner igen. och framförallt, det är ALDRIG nåt jävla skitsnack som det väldigt ofta är mellan tjejer. det är underbart att vi är så uppriktiga mot varandra å inte snackar massa bullshit bara. . .

Älskar min storebror
<3
Helgen som gått så har jag varit chaufför både i fredags och igår, hehe. i fredags så körde jag te mellerud och miriam, risse och axel drack :) vissa mer än andra, haha!

och igår körde jag till Arvika, jag hade riktigt trevligt trots att jag var nykter, hade miriam med mig som också var nykter, hon körde biten mellan här och till risse för då hade vi hennes föräldrars bil, sen bytte vi till simons bil som jag körde te arvika å tebax. och dom som drack var Nettan, Simon & Risse, hehe. aaah  kvällen igår var hur kul som helst faktiskt :)Idag ska jag gå bort å städa lite på gymmet eftersom mamma inte orkar, kanske passar på att träna lite när jag ändå är där men får se, vill ut och gå också och kanske ska lira badminton ikväll :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback