Kul vecka :)

I måndags var jag på gymmet å körde ett skönt pass, sen tog jag mig en promenix och fixade käk när jag kom hem.... hade även tvättid och när jag var i tvättstugan ringer Jocke å undrar om jag ville följa med och bowla.. ja men visst vettu :)

Så mamma tog jockes bil hem efter jobbet så jag fick ta bilen och komma ut å hämta han innan vi skulle åka, för han tog några öl så jag fick vara chaufför, hehe ;)
Vi kom te bowlingen iaf där blev det ju massa tjöt med folk som vanligt innan vi kom igång och bowla, och nu när det liksom var "korpen" så blev jag ju jättenervös, suck, så typiskt. så första serien gick inte så bra, fick 99 bara :/ så det andra laget vann första serien med TRE YNKLIGA käglor :P tsss!!!

andra serien däremot gick desto bättre och jag fick personbästa 137, visst det är inte jättebra, men för MIG var det jättebra, hehe :D kul kul. och i sista serien fick jag 108, helt ok.
och jocke spela grymt bra så vi vann andra och tredje serien och därmed matchen, hihi, det var riktigt kul faktiskt :D sen blev det lite prat och sådär efteråt så blev en lite sen kväll :)
men en hur rolig kväll som helst :D

fick även ta bilen hem så kunde sova en halvtimme längre igår morse, hihi, gött ;)
Och igår och idag har jag jobbat... himla kul på jobbet faktiskt, hehe :)

och nu har jag precis bokat biljett till kalmar nu till helgen, jag å brorsan ska ner å hälsa på karl och partaja litte, kommer nog bli nice även fast jag är lite nervös å ogillar att åka tåg och buss, men men....
ska bli skönt att komma bort härifrån en stund :)


Nu blir det greys... later !Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback